Soda Mermaid eyes eyeshadow palette

DSC_1148

Oogschaduw paletten zijn één van mijn favoriete make up producten, ik vind het leuk om met kleuren te spelen en er bijzondere looks mee te maken. Mijn stash bevat diverse oogschaduw paletten en ook is mijn stash vrij divers. Van het merk Soda kwam ik leuke mermaid eye shadow paletten tegen en ik was erg benieuwd naar deze paletten dus ik besloot ze mee te nemen. Ik heb de paletten getest en vertel wat ik ervan vind.

DSC_1115

De paletten zijn gemaakt van stevig karton en zijn uit elkaar te houden door de verschillende kleuren. De tekst op de paletten is wit en er staat een zeemeerminnen staart afgebeeld op de paletten, deze is holografisch gekleurd.

DSC_1121

Op de achterkant van het palette staat een kort tekstje dit gaat niet over de oogschaduw zelf. De ingrediëntenlijst staat ook achterop, dit is een stickertje en de tekst is wel erg klein dus moeilijk te lezen vind ik persoonlijk.

DSC_1139

De binnenkant van de paletten is erg vrolijk, dit komt mede door de kleur en de leuke spiegel die de vorm van een schelp heeft. Het zijn quattro oogschaduw paletten en de pans van de oogschaduw kleuren zijn vrij groot en dat is erg fijn. De paletten hebben allemaal dezelfde naam en zijn genummerd van 001, 002 en 003. Onder de pans staan de namen van de kleuren vermeld.

001

IMG_0701

IMG_5782.jpeg

Swatchen:sand – lagoon – deep waters – beach

blauw

Ooglook gemaakt met het palette.

002

IMG_0705

IMG_1653

Swatchem:ursula – coral – rikki – fish tale

oranje

ooglook gemaakt met het palette.

003

IMG_0707

IMG_7593

Swatchen:glow babe – sunset – wave – treasure

paars

ooglook gemaakt met het palette.

DSC_1142

Ik ben erg verrast door de oogschaduw paletten, de pigmentatie is heel erg goed van de oogschaduw kleuren. Ik vind het fijn dat de pans lekker groot zijn en je fijne ruimte hebt om te dippen in de kleuren. Ik vind de kleuren ook erg verassend in de paletten omdat het kleuren zijn die ik nog niet eerder heb gezien in andere paletten. Ik vind deze paletten heel erg geslaagd en kan ze zeker aanraden.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s