L’oréal Infaillible 24h matte cover foundation

DSC_1064

Over het algemeen gebruik ik voornamelijk low budget foundation’s, ik vind die foundation eigenlijk bijna altijd prima werken. Heel af en toe gun ik mezelf een wat luxer make up product, dit komt voornamelijk voor als deze in de aanbieding zijn. Een tijdje terug zag ik de infaillible 24h matte cover foundation van L’oréal voor een leuke prijs en was wel benieuwd naar deze foundation, ik kocht de foundation en testte hem uit. Ik vertel wat ik van deze foundation vind.

DSC_1040

De foundation zit in een tube, de tube is niet heel bijzonder, hij is zwart van kleur en bevat een kijk venster waardoor je de kleur kunt zien. Ik vind dit wel handig want op het moment liggen er geen testers bij de make up afdeling dus het kan nogal lastig zijn om een kleur uit te kiezen.

DSC_1039.jpeg

De foundation is verkrijgbaar in acht kleuren, ik heb gekozen voor de 110 vanille rosé.

DSC_1043

Achterop de tube staat wat meer informatie over de foundation, de ingrediëntenlijst is niet terug te vinden op de tube en zie ik ook niet terug op de website van L’oréal.

DSC_1052

In de tube zit 30 ml aan foundation. De foundation belooft hoog gepigmenteerd te zijn, matte finish, natuurlijk resultaat en ook bevat de foundation spf 18.

IMG_0628

De foundation tube heeft een kleine opening, hierdoor komt er niet direct een hele lading foundation uit en dat vind ik wel een voordeel want ik vind het toch altijd zonde als er verspilling plaatst vind bij producten.

IMG_1438

Swatchen.

.jpg

zonder foundation                                           met foundation

DSC_1058

Ik ben heel erg tevreden over de foundation, hij heeft een hele mooie matte finish en de dekking is echt heel goed. Ik vind dat deze kleur ook goed bij mijn huid past. De foundation heeft ook een aangename geur en voelt fijn aan op mijn huid. Het is dan we; een wat duurdere foundation als wat ik normaal uitgeef aan een foundation maar hij is zijn geld zeker waard.

L’oréal Infallible 24h matte cover foundation €15,99 – Verkrijgbaar bij de drogist

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s