Betty’s Jade roller

DSC_1034

Jade roller’s zijn de laatste tijd heel populair, ik was hier zelf niet heel bekend mee moet ik zeggen. Een jade roller is een gezichtsroller waarmee je je gezicht onder andere een massage kunt geven. Ik moet zeggen dat de jade rollers op internet best wel hoog geprijsd zijn maar tot mijn grote verbazing kwam ik een low budget variant tegen bij de Action, ik besloot deze direct in mijn mandje te stoppen want ik wilde dit zelf eens ervaren. Ik testte de jade roller uit en vertel je wat ik hiervan vind.

DSC_1002

De jade roller zit in een opvallend doosje die groen met wit gekleurd is, ik vind het fijn dat de jade roller zo verpakt is want in de het doosje is deze nog verpakt in plastic dus je hebt zo altijd een ongebruikt exemplaar.

DSC_1009

Achterop het doosje staat in meerdere talen waar de jade roller voor werkt. DE jade roller helpt om donkere kringen onder de ogen te verminderen, stimuleert de bloedsomloop en geeft de huid een natuurlijke glans, verbeterd de elasticiteit van de huid en vermindert rimpels, ook zorgt de roller ervoor dat crémes, oliën en serums beter worden opgenomen in de huid.

DSC_1018

Bij de jade roller zit een gebruiksaanwijzing. De jade roller heeft een groene kleur, ik heb gezien dat sommige websites ook andere kleuren aanbieden maar Action heeft alleen een groene variant. Je gebruikt de jade roller door de grote steen op je huid te zetten en naar buiten te rollen, dit geld voor je gezicht wangen, hals en voorhoofd. De kleine steen is bedoeld om onder je ogen te gebruiken. Het word aangeraden de jade roller te reinigen elke keer als je hem gebruikt hebt.

IMG_0617

De grote steen die je gebruikt voor je gezicht.

IMG_0619 2

De kleine steen die je onder je ogen gebruikt.

de

jade roller gebruiken op mijn gezicht.

DSC_1024

Ik ben super blij met de jade roller, het voelt heel fijn om met de roller over mijn gezicht te gaan, echt heel ontspannend. Ook voelen de stenen lekker koud aan en dat is echt heel prettig op mijn gezicht, ook de grootte in stenen is goed te merken de kleine steen voelt fijn onder mijn ogen en de grote steen voelt heerlijk aan op de rest van mijn gezicht, ik vind de jade roller echt een aanrader.

Betty’s Jade roller €1,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s