Catrice Eye’matic dip liner

DSC_0997

Eyeliner maakt mijn ooglook altijd helemaal af en ik gebruik het dan ook elke dag. Ik heb diverse eyeliners in mijn stash en ik ben dan ook best kieskeurig met eyeliner, want ze moeten mooi zwart zijn en ook nog eens precies aan te brengen zijn. De eye’matic dip liner van Catrice zag er veel belovend uit en ik was dan ook razend benieuwd naar deze eyeliner, ik testte de eyeliner uit en vertel wat ik van deze variant vind.

DSC_0967

De eyeliner zit in een langwerpige verpakking die een zwarte kleur heeft, de tekst op de huls is zilverkleurig en ik vind die combinatie bij het zwarte wel heel mooi.

DSC_0973

De eyeliner heeft de naam 010 it’s black friday gekregen. Achterop de huls staat wat meer informatie over de eyeliner. De ingrediëntenlijst is niet terug te vinden op de huls maar wel op de website van Catrice.

DSC_0984

In de huls zit 3,5 ml aan eyeliner. De eyeliner belooft diep zwart te zijn, lang te blijven zitten en lang te blijven zitten. Dit vind ik wel belangrijke punten bij een eyeliner want als het zolang duurt voor een eyeliner droog is gaan ze soms door je hele oogschaduw heen zitten, dat de eyeliner lang zou blijven zitten vind ik ook erg belangrijk want zelfs op een lange dag wil je toch dat je eyeliner tot het eind mooi blijft.

IMG_0621

De eyeliner heeft een nauwkeurige tip waarmee je de eyeliner eenvoudig kunt aanbrengen, de tip is ook erg stevig en niet heel flexibel en dat vind ik wel een fijne eigenschap.

IMG_8467.jpeg

Swatchen.

eyeliner

zonder eyeliner                                                               met eyeliner

DSC_0991

Ik ben heel enthousiast over de eyeliner, hij is mooi diep zwart en brengt erg makkelijk aan, ook het drogen gaat snel en hij blijft prima op zijn plek zitten. De tip is zoals ik verwachtte ook super fijn, ik kan hier zelfs een wing mee trekken en ook dunne lijntjes zetten. Ik ga deze eyeliner zeker nog vaak gebruiken en kan hem ook van harte aanbevelen.

Catrice Eye’matic dip liner €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s