Essence The eyebrow pen

DSC_0783

Wenkbrauw pennen maken de laatste tijd hun opwachting bij steeds meer merken. Uiteraard waren er al wel wenkbrauw pennen verkrijgbaar maar die laatste tijd zijn de pennen met drie tandjes heel populair. Ik testte eerder een gelijk soort pen van Catrice en toen ik bij Essence een gelijk soort variant tegenkwam was ik ook wel benieuwd naar dit exemplaar. Ik testte de wenkbrauw pen uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0746

De huls van de pen is vrij basic, de pen zelf is zwart en de dop heeft de kleur van het product gekregen. De tekst op de pen is zilver kleurig.

DSC_0755

Achterop de pen staat wat meer informatie over de pen. De ingrediëntenlijst staat niet op de pen maar is wel terug te vinden op de website van Essence.

IMG_7712

De pen is verkrijgbaar in vier kleuren, ik heb gekozen voor de 03 medium brown. Mijn wenkbrauwen zijn wat donkerder van zichzelf dus ik kies bij wenkbrauw producten vaak een wat donkerdere kleur.

DSC_0767

De pen belooft semi permanent te zijn, je zou nauwkeurig kunnen werken met de applicator en ook zou de pen veel pigment hebben. De textuur zou langhoudend zijn en makkelijk te verwijderen met make up remover.

IMG_6598

Ik vertelde al eerder over de drie punten die de applicator heeft, het doet mij denken aan een mini kam waarmee je streepjes kunt zetten waardoor je een soort van haartjes kunt creëren.

IMG_6394

Swatchen.

wenkies

zonder wenkbrauw pen                                                        met wenkbrauw pen

DSC_0774

Ik ben niet onder de indruk van de wenkbrauw pen, ik vind allereerst de kleur vrij licht voor een dark brown variant. Mijn wenkbrauwen zien er wel wat donkerder uit maar ik kan ze niet volledig bijvullen met de pen, je ziet ook nog best wel lichte plekken in mijn wenkbrauwen. Ik heb ook het idee dat als je hem voor de tweede keer gebruikt de pen is uitgedroogd want ik vind dat er nog maar weinig product vanaf komt. Ik vind deze pen geen aanrader.

Essence The eyebrow pen €2,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s