Infinite beauty moonlight eye shadow palette

DSC_0729

Ik ben dol op oogschaduw paletten, ik heb dan ook een flinke stash. Soms kom je hele bijzondere palette tegen en dat overkwam mij bij de Action, ik spotte namelijk het infinite beauty moonlight eye shadow palette. Dit palette viel direct op vanwege zijn uiterlijk en toen ik de achterkant bekeek was mijn interesse helemaal gewekt en heb ik dit palette mee genomen. Het palette zou geïnspireerd zijn op het galaxy palette van Bh cosmetics, ik ken dit palette zelf niet maar ik testte wel dit mooie low budget palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC_0713

Het palette is gemaakt van stevig karton en heeft een magneet sluiting. Het uiterlijk van het palette ziet er al prachtig uit vind ik persoonlijk, het doet mij een beetje denken aan het heelal. De tekst op het palette hebben een mooie zilveren kleur en als je over het palette wrijft voel je de letters ook op het palette zitten.

DSC_0707

Op de achterkant van het palette staat een afbeelding van de oogschaduw kleuren die in het palette zitten. Er staat eigenlijk niks over het palette zelf achterop het palette, wel vind je de ingrediëntenlijst van de oogschaduw en een waarschuwing.

DSC_0715

In de deksel zit een spiegel, ik vind het een mooie grote spiegel. De binnenkant van het palette heeft hetzelfde patroon als de buitenkant en het is mooi dat dit patroon is doorgetrokken. Als ik de oogschaduw bekijk krijg ik weer het heelal gevoel omdat ze in rondjes geplaatst zijn in diverse groottes. Onder de oogschaduw kleuren staan de namen van de kleuren, de namen zijn ook wel heelal gerelateerd. In het palette zitten twaalf kleuren en het zijn baked oogschaduw kleuren.

IMG_6753

IMG_3220

Swatchen:triton – tethys – charon – titania – proteus – titan – umbriel – oberon – lafetus – engeladus – callisto – mimas.

oog1

oog2

Ooglooks gemaakt met het palette.

DSC_0726

Ik vind het palette heel mooi vormgegeven daarvoor mijn complimenten. Ik vind het aan de ene kant een prachtig palette met mooie kleuren maar het pigment had voor mij wat intenser mogen zijn. Ik vind namelijk dat je de oogschaduw heel erg moet opbouwen en echt meerdere laagjes nodig hebt om de kleur mooi tot uiting te laten komen. Ik heb overigens geen oogschaduw basis gebruikt bij mijn ooglooks dus misschien zouden de kleuren nog mooier tot uiting komen met een oogschaduw basis, wel heb ik het gevoel dat de kleuren intenser zouden kunnen zijn als je je kwastje inspuit met fixing spray, dit is alleen niet hoe ik graag werk met oogschaduw paletten dus ik heb hier niet voor gekozen. Als je opzoek bent naar een leuk low budget palette en misschien net begint met make up is dit palette zeker heel leuk om mee te experimenteren.

Infinite beauty moonlight eye shadow palette €4,79 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

2 gedachtes over “Infinite beauty moonlight eye shadow palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s