Action Silicone brushes

DSC_0695

Ik heb diverse kwasten in mijn stash om mijn make up aan te brengen, ik breng het liefste alle producten met een kwast aan. Dit geld ook voor gezicht maskers, sommige maskers kun je makkelijk op je gezicht leggen maar sommige moet je echt aanbrengen met je vingers of een kwast. Een tijdje terug kwam ik silicone brushes tegen bij Action, deze kwasten kun je voor make up gebruiken maar ook voor maskers, mijn interesse was gewekt en ik nam de kwasten mee. Ik testte de kwasten uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC_0673

De kwasten zitten in een verpakking van plastic, ik vind het wel een vrolijke verpakking want de kleuren vallen lekker op. Er staat duidelijk op de verpakking dat je de kwasten kunt gebruiken voor make up en maskers.

DSC_0679

Achterop de verpakking staat in meerdere talen meer informatie over de kwasten, er word beschreven dat je de kwasten kunt gebruiken om make up en maskers aan te brengen om productverspilling tegen te gaan, ook zijn de kwasten makkelijk te reinigen volgens de verpakking.

DSC_0685

Er zitten vijf kwasten in de verpakking in verschillende makten. Het is wel jammer dat er niet beschreven staat waarvoor je welke kwast kunt gebruiken. De kwasten hebben een zwart handvat en dat ziet er mooi uit, de bovenkant van het kwastje is dus compleet van siliconen.

IMG_5699.jpeg

De rond afgesneden kwast in het setje zou heel geschikt zijn om primer mee aan te brengen, ook zou deze heel handig zijn voor een masker.

IMG_4597

De schuin afgesneden kwast vind ik heel erg geschikt voor foundation en ook deze is erg handig voor maskers.

IMG_0125.jpeg

Het kleine ronde kwastje zou handig kunnen zijn voor concealer, maar ook kan dit kwastje heel handig zijn voor vloeibare oogschaduw of zelfs een glitter aan te brengen, ik zou dit kwastje persoonlijk niet gebruiken voor een masker.

IMG_4272.jpeg

Het smalle kwastje in het setje vind ik erg geschikt om een lip product mee aan te brengen, ook dit kwastje zou ik persoonlijk niet gebruiken voor een masker.

IMG_0052

Ook zit een een schuin afgesneden kwastje in het setje, deze zou handig kunnen zijn voor je wenkbrauwen of voor eyeliner, dit kwastje werkt denk ik alleen met een vloeibaar product, ik zou dit kwastje ook niet gebruiken voor een masker.

21C0EF06-015A-4C00-ACF8-BE88C39EE777_1_105_c.jpeg

Kwast gebruikt om mijn masker aan te brengen.

DSC_0691

Ik heb maar één kwast uit het setje getest, dit is puur vanwege het feit dat ik deze kwasten set eigenlijk voor het aanbrengen van maskers heb gekocht, mijn make up breng ik liever met mijn make up kwasten aan. Ik vond de kwast heel fijn om mijn masker mee aan te brengen, het voordeel van siliconen kwasten is dat er geen haren aanzitten en hierdoor je eigenlijk totaal geen product verspilt, de kwast voelde zacht aan op mijn gezicht en ik kon het masker prima verdelen. Ook ging het schoonmaken van de kwast heel makkelijk met een beetje zeep, even laten drogen en hij was weer klaar voor gebruik.

Action Silicone brushes €1,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s