Catrice Lip glow glamourizer

DSC_0383

Ik gebruik elke dag een product voor mijn lippen, helaas droogt het soms mijn lippen best wel uit vooral omdat ik zelf groot fan ben van liquid lipsticks. Daarom is het soms wel fijn om een getinte lippenbalsem te gebruiken, ik smeer sowieso veel lippenbalsem op als mijn lippen geen kleur hebben maar meestal is dit een kleurloze lippenbalsem. Catrice heeft een lip glow glamourizer, een voedende lippenbalsem met een kleurtje. Ik testte de lippenbalsem uit en vertel wat ik van dit product vind.

DSC_0360

De huls van de lippenbalsem heft een roze kleur gekregen, dit vind ik persoonlijk al erg mooi, de tekst op de huls is wit en het hele geheel past mooi bij elkaar vind ik zelf. De lippenbalsem zal mede door zijn huls zeker opvallen in mijn stash.

IMG_9006

De lippenbalsem heeft de naam 010 one gold fits all gekregen.

DSC_0365

De lippenbalsem zou je lippen voeden, de natuurlijke kleur van de lippen verbeteren afhankelijk van de ph waarde, ook zou de lippenbalsem gouden parels bevatten voor een adembenemende glow. In de huls zit 3,5 g aan lippenbalsem. Het leuke van de lippenbalsem is eigenlijk dat de kleur bij iedereen anders tot uiting zal komen omdat je verschillende ph waardes hebt in lippen.

DSC_0369

IMG_4888

Swatchen.

IMG_7804

lippenbalsem aangebracht op mijn lippen.

DSC_0375

Wauw ik ben echt heel erg verrast door de lippenbalsem. De lippenbalsem voelt zacht aan op mijn lippen en ik ben heel erg onder de indruk door de kleur die de lippenbalsem kreeg op mijn lippen, ik vind de kleur echt heel intens en door de gouden parels is de glow ook echt mooi zichtbaar. Bij mij is de lippenbalsem heel positief uitgepakt, ik denk dat als je geïnteresseerd bent in de lippenbalsem je de gok moet durven nemen hoe de lippenbalsem uitpakt omdat dit dus bij iedereen verschillend kan zijn.

Catrice Lip glow glamourizer €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s