Sally Hansen Insta dri nail colour

DSC_0223

Elke week gaat er een ander kleurtje nagellak op mijn nagels en mijn nagellak stash is dan ook erg groot. In mijn stash zitten diverse merken en ik ben eigenlijk altijd opzoek naar de nagellak die echt lang mooi op mijn nagels blijft zitten, dit geld zeker voor gellak alleen dit is niet heel bijzonder goed voor mijn nagels dus momenteel gebruik ik liever gewone nagellak. Het merk Sally Hanson is een bekend merk nagellak en ik testte een kleur uit de insta dry collectie. Ik vertel wat ik van deze nagellak vind.

DSC_0202

Ik heb transparante kleur en een rode kleur. De potjes hebben wel een aparte vorm en zijn wel opvallend. De tekst staat er ook in een mooi lettertype op.

DSC_0208

Achterop de flesjes staat geen informatie dus er is niet veel terug te vinden over de nagellak op de verpakking, dat vind ik persoonlijk wel jammer.

IMG_0007

Ik heb de nagellak in de kleuren 103 clearly quick en 363 let’s jam.

IMG_1931

De nagellak heeft een vrij grote applicator die breed is hiermee kun je je nagels vrijwel in één keer lakken. De nagellak heeft een 3 in 1 formule, de nagellak zou in 60 seconden droog zijn en ook al een base en top coat bevatten dus eigenlijk in de nagellak aanbrengen al genoeg voor een mooie dekking en glans.

IMG_8536

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

DSC_0220

De nagellak ziet er mooi uit en heeft een mooie dekking, ik heb er voor gekozen om twee laagjes aan te brengen omdat ik de dekking dan mooier vind. Ik vind de lak zelf niet glanzend genoeg dus ik heb ervoor gekozen toch een top coat te gebruiken. De lak ziet er mooi uit maar blijft helaas ook niet super lang zitten op mijn nagels ik heb toch heel snel weer chips en dat had ik niet direct verwacht maar desondanks droogt de nagellak wel snel.

Sally hansen Insta dri nail colour €5,99 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en online.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s