Essence The highlighter

DSC_0259

Ik ben dol op highlighters en mijn stash is dan ook erg uitgebreid, desondanks vind ik het leuk om nieuwe highlighters te blijven proberen. Essence kreeg een tijdje terug bij de assortimentswissel twee nieuwe highlighters in het assortiment, namelijk the highlighters. Ik was razend benieuwd naar deze highlighters en wilde ze dolgraag proberen. Ik heb de highlighters getest en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0230

De doosjes waar de highlighters inzitten zijn basic en niet bijzonder, de deksel zijn transparant waardoor je de kleuren van de highlighter kan zien. De tekst op het doosje is zwart en ook vrij basic.

DSC_0240

De highlighter is verkrijgbaar in de kleuren:10 heroic en 20 hypnotic. Achterop de doosjes staat wat meer informatie over de highlighters en ook de ingrediëntenlijst ontbreekt niet achterop het doosje.

DSC_0242

In beide doosjes zit 5 g aan highlighter. Wat ik heel leuk vind is dat de tekst the highlighter in de poeder gedrukt staat. De poedertextuur van de highlighter zou erg zacht zijn en ook makkelijk te blenden de gloed die de highlighters zouden geven zou adembenemend zijn maar toch natuurlijk dankzij fijne glinsterdeeltjes.

high

IMG_4820

Swatchen:10 heroic en 20 hypnotic

10 heroic

licht

zonder highlighter                                                      met highlighter

20 hypnotic

goud

zonder highlighter                                                          met highlighter

DSC_0248

Ik ben heel erg verrast door de highlighters want het pigment is echt heel goed, de highlighters voelen zacht aan op mijn huid en ze springen er echt uit als ik ze draag. Ik ben heel tevreden want deze highlighters doen echt wat ik van highlighters verwacht en dat vind ik erg belangrijk.

Essence The highlighter €2,59 per stuk – Verkrijgbaar bij Kuidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s