Real Techniques Lip color + blur brushes

DSC_0334

Het was hoogtijd om mijn make up kwasten voor mijn lippen te vervangen, ik besloot uiteraard om voor het setje van Real Techniques te gaan. Ik heb goede ervaringen met het merk Real Techniques en ik was dan ook erg benieuwd naar de lip kwasten. Ik kocht een setje waar twee lip kwasten in zaten en testte deze uit, ik vertel wat ik van dit setje vind.

IMG_2803

De kwasten zitten weer goed verpakt in een plastic verpakking. Ik vind dit zelf heel prettig want bij veel low budget merken staan kwasten los in het schap zonder bescherming.

IMG_4944

Achterop de verpakking staat een afbeelding van de twee meiden die het merk hebben opgericht, ook staat er in meerdere talen de kwast namen achterop.

IMG_0423

De kwasten zijn roze en hebben nog de oude kleuren combinatie die Real Techniques gebruikte, de nieuwe kleuren van de kwasten zijn een tikkeltje anders maar ik ben wel blij met deze kleuren combinatie want die passen mooi bij mijn andere kwasten.

kwasten

In het setje zit een lip brush en een lip blur brush.

IMG_4531

Om de kwasten zit een bescherm dopje waardoor de kwastjes netjes blijven. De kwastjes zijn makkelijk te wassen met water en babyshampoo, ook heeft Real Techniques een speciale reinigingsmiddel voor kwasten maar die heb ik zelf niet.

Lip brush

IMG_4688

De lip brush is een klein kwastje met haartjes waarmee je precieze lijntjes kunt maken en ook je lippen kunt inkleuren, je kunt het kwastjes zowel gebruiken voor lipgloss als lippenstift.

Lip blur brush

IMG_3376

Met de lip blur brush kun je de aangebrachte kleur op je lippen vervagen, de kwast is rond en is meer een spons applicator.

IMG_4259

Ik ben heel erg blij met dit nieuwe setje in mijn stash want mijn oude kwasten waren echt aan vervanging toe. Ik heb tot nu toe alleen het lip kwastje uitgeprobeerd omdat ik die ook het liefste wilde hebben. Ik vind het kwastje heel fijn en ook heel zacht aanvoelen tijdens het aanbrengen van mijn lipstick. Het kwastje om kleuren te vervagen zou ik denk ik minder snel gebruiken omdat ik juist van felle kleuren houd, al is het een leuke toevoeging aan het setje en ik niet aansluit dat ik deze nooit zal gebruiken.

Real Techniques Lip color + blur brushes €13,95 – o.a. verkrijgbaar bij Blisso en andere websites.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s