Catrice Liquid metal longlasting cream eyeshadow

IMG_3658

Over het algemeen gebruik ik meestal poeder oogschaduw, ik vind poeder makkelijk aan te brengen en te blenden. Af en toe maak ik een uitstapje naar cream oogschaduw en probeer daar dan ook een mooie ooglook mee te maken. De liquid metal longlasting cream eyeshadows van Catrice zagen er veel belovend uit en ik was dan wel erg benieuwd of deze oogschaduw’s mij zouden bevallen, ik testte de oogschaduw’s uit en vertel wat ik hiervan vind.

dsc_0267

Ik testte drie kleuren van de oogschaduw uit. De oogschaduw zit in een huls gemaakt van kunststof en is transparant waardoor je de kleur mooi door de huls ziet, de dop en het uiteinde van de huls is zilver, ook de tekst heeft een zilveren kleur.

DSC_0278

Ik heb de oogschaduw’s in de volgende kleuren:060 when in doubt, add glitter! – 010 california creamin – 070 less better, more glitter! Achterop de huls staat wat meer informatie over de oogschaduw. De ingrediëntenlijst van de oogschaduw is niet terug te vinden op de huls.

DSC_0285

De oogschaduw zou een bijzonder langhoudende vloeibare structuur hebben. In de huls zit 6 ml aan oogschaduw.

 

IMG_5831IMG_3101

Bij de oogschaduw zit een zachte applicator waarmee je de oogschaduw kunt aanbrengen, ik vind dat je de oogschaduw er zeker mee aan kunt brengen maar ik vind wel dat deze uitgesmeerd moet worden met de vingers.

IMG_5831

Swatchen:060 when in doubt, add glitter! – 010 california creamin – 070 less better, more glitter!

oo

Ooglooks gemaakt met de oogschaduw kleuren.

DSC_0288

Ik denk dat vloeibare oogschaduw nooit mijn favoriet zal worden, toch was ik wel te spreken over twee van de drie kleuren. Ik vond de lichte en zwarte kleur mooi pigmentvol en ook mooi eruit zien op mijn oogleden na het inblenden met mijn vingers, de oranje achtige kleur vond ik me swatchen heel mooi maar zag ik gewoon niet goed genoeg terug op mijn ogen, de kleur was te subtiel en ik wil dat mijn ooglooks er echt uit springen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

 

blog-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s