I ♥ Revolution Rasberry icing shadow palette

 

Ik ben super enthousiast altijd over de oogschaduw paletten van I ♥ Revolution, de paletten hebben een prima prijs en zijn ook nog eens super goed gepigmenteerd. Ik kwam een tijdje terug donut oogschaduw paletten tegen, ik vond deze er zo leuk uitzien dat ik besloot er één mee te nemen. Ik heb het palette getest en vertel wat ik van dit palette vind.

Het palette zit in een roze doosje, het doosje is goed dicht geseald waardoor je eigenlijk verzekerd bent van een ongebruikt exemplaar, ik vind dit zelf altijd erg belangrijk om een palette te hebben die niet is gebruikt en helemaal in deze tijd met corona vind ik dit nog belangrijker.

Achterop het doosje staan de kleuren afgebeeld, ook staat er wel extra informatie over het palette op en de ingrediëntenlijst. De tekst is wel redelijk klein dus wel moeilijk leesbaar vond ik.

Het palette zelf ziet er super schattig uit, die vorm van de donut maakt mij helemaal blij. Wel vind ik het palette wat moeilijker op te bergen maar dat is een bijzaak, het uiterlijk is geweldig.

Op de achterkant van het palette staan de kleuren nogmaals afgebeeld, ik vind dit wel handig helemaal als je meerdere varianten hebt van deze paletten hoef je ze niet perse open te maken want dat gaat best lastig.

Het palette heeft een spiegeltje in de deksen en dat vind ik fijn, er zitten vijf kleuren oogschaduw in het palette en die zijn mooi geplaatst. In totaal bevat het palette 1,65 g aan oogschaduw. De oogschaduw belooft intens gepigmenteerd te zijn.

Swatchen.

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik vind de kleuren mooi in het palette, maar ze hebben moeite met opbouwen je moet namelijk best wel wat lagen aanbrengen om de kleuren mooi tot hun recht te laten komen. Dit viel me een klein beetje tegen omdat ik dat niet ben gewend van de I ♥ Revolution palette. Je moet dus wel de tijd nemen om een ooglook te maken met het palette maar als je de tijd neemt en de kleuren opbouwt is het een prima palette.

I HEART REVOLUTION RASPBERRY ICING DONUT SHADOW PALETTE €5,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s