Essence 3D dewylook stick

IMG_6337

Nu de zomer er weer aankomt is een glanzende zomerhuid iets waar vele mensen van dromen, helaas hebben we niet allemaal geluk om dit op een natuurlijke manier voor elkaar te krijgen. Gelukkig heeft Essence een stick uitgebracht die je kan helpen toch een glanzende zomerhuid te geven zonder dat de zon hierbij hoeft te helpen. Ik ben iemand die weinig in de zon komt dus ik krijg sowieso nooit een mooie glanzende zomerhuid dus voor mij zou deze stick geweldig zijn, of de stick doet wat hij belooft, heb ik getest en ik vertel wat mijn mening over deze stick is.

IMG_2536

De stick zit in een verpakking die is gemaakt van kunststof. De huls is wit en de tekst is zilverkleurig wat erg mooi staat.

IMG_3415

Achterop de huls staat wat meer informatie over de stick, de ingrediëntenlijst is niet terug te vinden op de huls helaas.

IMG_0790

De stick heeft de naam 10 dewy is the new matte gekregen.

IMG_3414

In de huls zit 5,2 g aan product. De stick is verrijkt met sheabutter zodat je een natte look kunt creëren zonder een vette film achter te laten. De stick benadrukt je jukbeenderen zonder glans of glitter.

IMG_3872

IMG_0518

Swatchen.

high

zonder dewy stick                                                          met dewy stick

IMG_2224

Ik ben niet enthousiast over de stick, ik vind de stick bij het swatchen heel erg mooi maar op mijn gezicht valt de stick heel erg tegen. De stick zie je totaal niet terug op mijn gezicht en al helemaal niet over foundation heen, het idee was erg leuk maar de uitwerking is niet wat het moet zijn.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s