Catrice Brow comb pro micro pen

DSC_0178

Ik vind het bijwerken van mijn wenkbrauwen een belangrijk proces tijdens mijn make up routine, ik kam ze altijd door en vul ze op met een wenkbrauw product, over het algemeen gebruik ik vooral poeder maar sinds een tijdje zijn wenkbrauw pennen weer helemaal in opmars en komen diverse merken met nieuwe pennen voor de wenkbrauwen. Zo kwam Catrice met de brow comb pro micro pen, een pen met een bijzonder uiteinde al zeg ik het zelf, ik testte de pen uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC_0156

De verpakking van de pen is vrij basic, de pen zelf is zwart en de dop heeft ongeveer de kleur van het product gekregen. De tekst is basic wit maar heeft wel een bijzonder lettertype vind ik persoonlijk.

DSC_0158

Achterop de pen staat wat meer informatie over de pen, het is niet veel informatie en ook de ingrediëntenlijst staat niet op de pen, die is wel terug te vinden op de website.

IMG_9061 2

De pen is verkrijgbaar in vijf kleuren. Ik heb gekozen voor 040 dark brown, mijn wenkbrauwen zijn vrij donker dus ik kies het liefst voor een wat donkerdere tint.

DSC_0164

Met de pen zou je prachtige, volle wenkbrauwen kunnen krijgen. Ook is de pen veganistisch. In de pen zit 1,1 ml product.

IMG_7993

De pen heeft een smalle, drievoudige tip waardoor je je wenkbrauwen kunt inkleuren.

2EB3642F-311B-47E5-9DC0-D572154C8F1F_4_5005_c

Swatchen.

enk

zonder wenkbrauw pen                                                         met wenkbrauw pen

DSC_0167

Ik ben niet heel erg enthousiast over de pen, mijn wenkbrauwen worden wel wat donkerder maar niet donker genoeg voor mijn doen. Met de staart van mijn wenkbrauwen heeft de pen ook heel veel moeite daar komt weinig kleur vanaf, ook heb ik het idee dat er steeds minder product uit de pen komt als je hem gebruikt. Ik vind de tip ook erg wennen want je kunt minder nauwkeurig werken.

Catrice Brow combo pro micro pen €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blogDSC_0178

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s