Garnier Micellair water met rozenwater

IMG_1905 2

Make up aanbrengen is leuk en mooi vind ik persoonlijk maar het is ook belangrijk om je make up goed van je gezicht te verwijderen. Er zijn vele middelen om je gezicht make up vrij te maken, denk aan make up doekjes , cleansers en toners en sinds een tijdje heb je micellair water. Ik ben zelf groot fan van micellair water omdat je alleen een beetje op een watje hoeft te doen en je gelijk je gezicht make up vrij kunt maken. Micellair water is er van diverse merken en één van de bekendste is wel die van Garnier, ik heb al meerdere varianten van dit merk getest en ben enthousiast geworden, toen ik de micellair water met rozenwater tegenkwam was ik dan ook erg benieuwd naar deze variant, ik testte deze uit en vertel wat ik ervan vind.

IMG_1999 2

De micellair water zit in een grote fles die is gemaakt van plastic, de fles is transparant en aan de binnenkant is een mooie roos geplaatst wat het geheel een mooi effect geeft, de licht roze accenten van het dopje vind ik ook erg leuk.

IMG_9925 2

Achterop de fles staat wat meer informatie over het product en het fijne is dat het er zowel in het Nederlands als in het Frans op staat. Ook de ingrediënten lijst staat achterop de fles.

IMG_0611 2

De micellair water belooft dat het reinigen van je huid makkelijk en plezierig word, omdat er rozenwater in de micellair water zit zou je huid een stralende glow krijgen en een doffe en gevoelige huid weer stralen. Het micellair water is geschikt voor alle huidtypen en ruikt ook nog eens super lekker.

IMG_9488 2

De opening in de fles is eigenlijk niet super groot en niet super klein dus eigenlijk precies goed, er komt voldoende micellair water uit.

ezicht

met make up                                                            zonder make up

watje]

micellair water op watje aangebracht                               make up verwijderd

IMG_4403 2

Ook deze micellair water is me zeer goed bevallen, de geur is erg aangenaam. Ook verwijderd de micellair water mijn make up volledig en dat vind ik bij andere merken niet altijd. Ik zie niet echt een glow op mijn gezicht naar het verwijderen maar dan vind ik niet erg, mijn gezicht voelt erg zacht en fris aan als ik mijn make up heb verwijderd en dat vind ik het belangrijkste.

Garnier micellair water met rozenwater – Verkrijgbaar bij de drogist en online.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s