Catrice Limited editie Minnie & Daisy

DSC_1184

Soms brengt een merk een collectie uit waar je helemaal wild van kan worden, dit gebeurde dus bij de limited editie Minnie & Daisy van Catrice. Disney is tijdloos en wie is er niet opgegroeid met Disney? Nou toen het persbericht van deze collectie kwam was ik helemaal enthousiast, de collectie zag er geweldig uit en wilde deze dan ook bemachtigen. Inmiddels heb ik de producten uit deze collectie getest en vertel wat ik van deze producten vind.

voot

De collectie bestaat uit zes nagellakjes en twee oogschaduw paletten, ze zijn verdeeld in twee delen zo heb je drie nagellakjes van Minnie en drie van Daisy ook bij de oogschaduw paletten is er één van Minnie en één van Daisy.

DSC_1135

De nagellakjes hebben diverse kleuren en ze zijn leuk afgewisseld, ze variëren van nude tot rood. Het zijn mini nagellakjes en dat maakt ze extra schattig. De nagellakjes zitten in een glazen flesje waar de afbeelding van Minnie of Daisy op staat. De gouden dop maakt het potje helemaal af.

DSC_1141

Achterop de nagellakjes staan de namen. De Minnie Mouse lakjes heten:C01 fashionista – C02 leading lady – C03 everybody’s sweetheart. De lakes van Daisy Duck heten: C04 alter ego – C05 daily daisy – C06 hot temper.

DSC_1147

In de flesjes zit 5 ml aan nagellak. De flesjes hebben dus een dubbele dop. De gouden dop kan je van het flesje halen en dan zit er een zwarte dop onder. Dit is wel een bekend fenomeen bij nagellak van Catrice inmiddels want ze doen dit al een tijdje op deze manier.

IMG_8376 2

De nagellak heeft een normale applicator, uiteraard is deze iets korter omdat het ook mini nagellak is, maar je kunt je nagels prima lakken met de applicator.

swatch

Swatchen.

Ik vind de nagellak prima, ze blijven niet super lang zitten maar ik denk ook niet dat we dat mogen verwachten van een low budget nagellakje. De kleurtjes zijn leuk en hebben een mooie dekking.

DSC_1151

De oogschaduw paletten zien er super leuk uit, ik vind het design geweldig. De paletten zijn gemaakt van stevig karton en dat zien we steeds vaker bij Catrice. Ze hebben een roze en paarse kleur gekregen en ik vind het hele geheel mooi.

DSC_1162

Op de achterkant van het paletten staan de namen, C01 Minnie’s signature en C02 Daisy’s signature. Ook staat er wat extra informatie over het palette achterop en de ingrediëntenlijst.

DSC_1169

In de paletten zitten negen kleuren oogschaduw, het Minnie palette bevat vooral nude en rode tinten en het Daisy palette bevat vooral rosé en paarse tinten. In de deksel van het palette zit een spiegel verwerkt waar ook een leuk strikje op staat. De paletten luiten doormiddel van een magneet sluiting en deze is echt heel stevig. In beide paletten zit 8,2 g aan oogschaduw.

IMG_0487 2

IMG_0036 2

Swatchen:iconic – witty – legendary – feisty – darling – warmhearted – hearty – loving – cheerful

minnie

Ooglook gemaakt met het palette

IMG_5517 2

IMG_3226 2

Swatchen:eccentric – sassy – lazy – diva – dazzling – cheery – bouncy – jolly – flirty

daisy

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik vind beide paletten erg mooi en goed gepigmenteerd, wel voelt het de oogschaduw in het palette van Daisy wat droger aan en moet je meer opbouwen op de kleur goed op je ogen te krijgen.

DSC_1177

Ik vind de collectie echt geweldig, de designs zijn heel schattig en de producten zijn fijn in gebruik. Ik denk dat ik dit wel de leukste limited editie tot nu toe vind van Catrice en zou het leuk vinden als ze vaker dit soort limited edities uitbrengen want in ben fan.

De limited editie Minnie & Daisy van Catrice ligt op dit moment in de schappen van Kruidvat en Trekpleister, voor deze collectie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

2 gedachtes over “Catrice Limited editie Minnie & Daisy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s