Essence Prismactic hololighter stick

IMG_0899 2

Highlight sticks zijn verkrijgbaar in diverse varianten, ik heb er ook een aantal in mijn stash maar ik was nooit razend enthousiast over dit soort sticks. Ik heb toch persoonlijk meer met poeder alleen een stick kan vaak net wat meer pigment hebben omdat de structuur heel anders is van een stick. De prismatic hololighter stick van Essence zag er veel belovend uit dus deze stick wilde ik zeker een kans geven. Ik testte de stick uit en vertel wat ik ervan vind.

IMG_5803 2

De stick zit in een huls van kunststof. Er is gekozen voor een witte huls met zilveren tekst. De dop heeft een holografisch effect en dat vind ik heel tof, deze highlighter kan ik snel vinden in mijn stash omdat de huls opvallen id.

IMG_2289 2

De stick heeft de naam 01 be unique be a unicorn gekregen. Achterop de huls staat meer informatie over de stick, ook deze tekst heeft een zilveren kleur. De ingrediëntenlijst staat niet op de huls.

IMG_8621 2

In de huls zit 6 g aan highlighter. Het bolletje zit niet heel stevig in de huls want hij valt er heel makkelijk uit dit vind ik een minpunt. De stick belooft een romige structuur te hebben en een prismatic finish.

IMG_1599 2

IMG_0801 2

Swatchen.

highlig

zonder highlighter                             met highlighter                            highlighter en poeder

IMG_9419 2

Ik vind het resultaat van de stick erg verassend, het is een koele highlighter en daar houd ik persoonlijk wel van, het minpuntje vind ik wel dat de stick slecht in de huls vast zit. Wel zie je duidelijk dat het effect van de stick erg afneemt zodra je er een poeder overheen aanbrengt. Ik vind dat wel jammer maar dit is mijn eigen keuze omdat de structuur vrij romig is vind ik het niet prettig om deze niet af te poederen, maar voor een stick product vind ik deze heel erg mooi.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s