Meeki Eyebrow kit

DSC_1064

Mijn wenkbrauwen zien er niet uit als ik er niet wat aan doe, ik breng ze dan ook altijd in model met onder andere wenkbrauw poeder. Ik heb diverse wenkbrauw producten in mijn stash maar poeder is tot op heden wel mijn favoriete product omdat ik daar het fijnste mee kan werken. Een tijdje geleden kwam ik bij de Action een wenkbrauw setje tegen van het merk Meeki, het kitje zag er goed uit en ik was wel erg benieuwd naar de werking ervan. Ik testte het kitje uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_1015

Het setje zit in een kartonnen doosje en is best wel groot, ik vind de afbeelding die erop staat gedrukt wel erg mooi. Het is ook direct duidelijk wat er in het setje zit en dat is fijn. Wel is het setje wat lastiger op te bergen door de grootte.

DSC_1022

Op de achterkant van het doosje staat wat meer informatie over het setje en ook de ingrediëntenlijst staat erop vermeld.

DSC_1025

Het doosje sluit met een magneet, aan de binnenkant staat een turorial hoe je je wenkbrauwen in model kunt krijgen.

DSC_1031

In het setje zelf zitten drie stencils met wenkbrauw vormen, een wax potlood, een spoolie en een kwastje en drie kleuren met wenkbrauw poeder. In totaal bevat het setje 3,45 g aan producten.

IMG_1496 2

IMG_0796

Swatchen.

en

zonder poeder en wax                                                        met poeder en wax

DSC_1058

Ik ben heel tevreden over het wenkbrauw kitje, de donkere poeder past perfect bij mijn wenkbrauwen en de poeder dekt goed, de wak is ook fijn maar ik gebruik dit niet zo vaak dus ik moet hier wat aan wennen. Ook vind ik het leuk dat er een lichtere kleur poeder in het setje zit om te highlighten, voor een low budget kitje is het zeker een topper.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s