Catrice Lashes to kill waterproof volume mascara

DSC_1007

Een tijdje geleden reviewde ik de lashes to kill ultrablack mascara van Catrice, ik was over de mascara echt tevreden. Deze mascara deed echt wat hij beloofde. Ik ontdekte kort geleden ook een waterproof variant van deze mascara en ik was wel benieuwd of deze mascara ook zijn beloftes zou waarmaken. Ik draag niet heel vaak waterproof mascara maar het is wel heel fijn om een goed exemplaar in mijn stash te hebben voor als ik het wel een keer echt nodig zou hebben. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik van deze variant vind.

DSC_0964

De huls van de mascara is hetzelfde als de andere varianten van deze mascara. De kleur is wel anders en bij de waterproof variant is gekozen voor blauwe en witte accenten, ik vind het mooi bij elkaar passen.

DSC_0978

Op de achterkant van de mascara staat wat meer informatie over de mascara, dit staat er in drie talen op. De ingrediëntenlijst staat niet op de huls maar is wel terug te vinden op de website van Catrice.

DSC_0983

De mascara belooft dikke en gedefineerde wimpers, langhoudend te zijn en natuurlijk waterproof.

IMG_9823

Het borsteltje is met echte haartjes, ik vind dit echt heel fijn want ik hou totaal niet van plastic borsteltjes, helaas brengt Catrice de laatste tijd vaak mascara’s uit met plastic borsteltjes. Het borsteltje is gelijk aan de lashes to kill ultrablack mascara die ik eerder testte.

m

zonder mascara                                                                                      met mascara

DSC_0998

Ik ben niet onder de indruk van de mascara, ik vond dat de mascara erg droog aanvoelde op het borsteltje en al heel droog uit de huls kwam, als ik deze variant vergelijk met de andere zien mijn wimpers er lang niet zo mooi uit. Ook het waterproof effect is ver te zoeken, ik kreeg de mascara er met een gewone micellair water zonder olie van mijn wimpers. Er was wat mascara onder mijn ogen gekomen en ik kreeg zelfs met een droog wattenstaafje de mascara onder mijn ogen vandaan.

Catrice Lashes to kill waterproof volume mascara €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s