W7 Delicious natural & berry eye colour palette

DSC_0954

Ik heb al veel oogschaduw paletten getest van W7, ik vind W7 een fijn merk maar helaas is het is fysieke winkels een merk dat lastig te verkrijgen is sinds de Op is op voordeelshop uit de winkelstraten is verdwenen. Het Delicious oogschaduw palette stond al een tijdje op mijn wishlist en ik heb hem uiteindelijk met een leuke korting nog kunnen bemachtigen. Ik heb het palette getest en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC_0921

W7 staat bekend om hun dupes en ook dit palette schijnt een dupe te zijn van het Modern Renaissance palette van Anastasia. Ik heb zelf geen paletten van dit merk dus kan het palette niet vergelijken. Het doosje van het palette is gemaakt van stevig karton en heel een lekkere felle roze kleur, de tekst is wit met goud.

DSC_0927

Achterop het palette staan de oogschaduw kleuren die in het palette zitten afgebeeld, ik vind dit altijd erg handig want je kunt al een beetje zien of de kleuren je aanspreken. De ingrediëntenlijst staat ook achterop het palette.

DSC_0935

In de deksel van het palette zit een mooie spiegel verwerkt. Het palette sluit door een magneetsluiting. In het palette zitten veertien oogschaduw kleuren, ook zit er een applicator bij het palette. De pans van het palette zijn ook in een mooi formaat waardoor je er prima met je kwast in kan dippen. In het palette zit in totaal 11,2 g aan oogschaduw.

IMG_9216

IMG_6780

Swatchen.

3

Ooglooks gemaakt het het palette.

DSC_0948

Ik ben erg enthousiast over het palette, de oogschaduw kleuren hebben een goede pigmentatie en ook zijn de kleuren heel mooi op elkaar af gestemd. Ik vind dat de kleuren ook goed te blenden zijn en je diverse ooglooks met dit palette kunt maken. Ook is dit de oogschaduw niet op dieren getest en dat vind ik echt top.

W7 Delicious natural & berry eye colour palette €6,95 – Verkrijgbaar bij onder andere Boozyshop.nl.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s