Essence Volume hero mascara waterproof

DSC_0906

Tegenwoordig worden mascara’s uitgebracht in vaak een normale variant en een waterproof variant, ik heb gemerkt dat er soms wel degelijk verschil zit tussen de twee mascara’s dit is logisch want een waterproof variant overleefd water. Maar soms kan ik een normale variant van een mascara fijn vinden en de waterproof variant niet of juist andersom. Eerder testte ik al de volume hero mascara power black van Essence en hier was ik niet van onder de indruk, toch was ik benieuwd of de waterproof variant me wel enthousiast zou maken, ik testte de mascara uit en vertel wat ik van dit exemplaar vind.

DSC_0867

De huls is eigenlijk precies hetzelfde als het normale exemplaar, de kleuren voor de waterproof variant zijn blauw en de normale variant is roze. Er is gebruik gemaakt van holografische effecten op de huls en dat effect vind ik wel erg leuk.

DSC_0876

Op de achterkant van de huls staat meer informatie over de mascara, de mascara belooft een eindeloos volume en maximale wimpers. De ingrediëntenlijst staat niet op de mascara huls maar wel op de website van Essence.

DSC_0887

In de huls zit 7 ml aan mascara.

IMG_7402

De mascara heeft een plastic borsteltje, het borsteltje zou veel textuur pakken en zelfs de kleinste wimpertjes bereiken.

mascara

zonder mascara                                                                    met mascara

DSC_0903

Ik ben niet tevreden over de mascara, ik zie mijn wimpers donkerder worden maar zeker niet het maximale wimper effect krijgen. Of de mascara ook echt waterproof ik vind ik lastig te zeggen wat ik wel ontdekte is dat de mascara heel makkelijk met een micellair water zonder olie er af gehaald kon worden en meestal heb je bij een waterproof mascara wel een micellair water op olie basis nodig. Ook zijn plasctic borsteltjes gewoon echt niet mijn ding, ik kom niet bij de kleintje wimpertjes en heb niet het idee dat het borsteltje heel veel mascara oppakt.

Essence Volume hero mascara waterproof €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s