Catrice Lip foundation pencil

DSC_0862

Een lip foundation was voor mij nieuw, ik had hier nog niet eerder van gehoord maar was wel benieuwd of dit iets zou zijn en wat het precies inhield. Catrice heeft het lip foundation pencil in hun assortiment en met dit potlood kun je contouren, primen en vullen. Ik heb het pencil getest en vertel wat ik van dit product vind.

DSC_0835

Het potlood is basic zwart en heeft een witte tekst, de dop en de achterkant van het potlood hebben de kleur van het potlood gekregen.

DSC_0841

Op de achterkant van het potlood staat wat meer informatie over het potlood, de informatie is niet heel uitgebreid en de ingrediëntenlijst staat niet op het potlood en vind ik ook niet terug op de website van Catrice.

IMG_4787

Ik heb het potlood in de kleur 010 Can’t you hear that super base? Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar van het potlood.

DSC_0847

Het potlood bevat 1,3 g. Het potlood moet worden geslepen en heeft helaas geen draaimechanisme, ik vind het potlood vrij dik dus je moet een vrij grote puntenslijper hebben om het potlood weer scherp te krijgen.

IMG_8368

IMG_1666

Swatchen.

otlod.jpg

lippen omlijnt met het potlood                                              lippen

DSC_0852

Ik word niet echt heel blij van dit potlood, het potlood voelt zeer onprettig aan als je deze aanbrengt. Ik heb het potlood geprobeerd met primen en dat zou de lipstick kleur nog intenser maken maar de kleur was niet feller als normaal, en voor het omlijnen van mijn lippen vind ik de kleur zelf niet zo geschikt omdat ik weinig nude tinten lipstick draag. De structuur is niet prettig vind ik en de formule vind ik ook niet glad.

Catrice Lip foundation pencil €2,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s