Catrice Superbia vol.1 warm copper & Vol.2 frosted taupe eyeshadow edition

IMG_0196

Zodra Catrice nieuwe oogschaduw paletten uitbrengen ben ik reuze enthousiast, ik ben een groot fan van de oogschaduw paletten van Catrice en vooral de paletten die in het vaste assortiment zitten want over het algemeen zijn die paletten gewoon super goed. Catrice heeft twee oogschaduw edition paletten uitgebracht namelijk de vol. 1 warm copper en de vol. 2 frosted taupe palette. Deze paletten zagen er veel belovend uit en ik was dan ook razend benieuwd naar deze. Ik heb de twee paletten getest en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0740

De paletten zijn gemaakt van kunststof en zien er mooi uit, de verpakking oogt niet heel luxe maar dat hoeft persoonlijk ook niet voor mij, het vol. 1 palette heeft gouden accenten en het vol. 2 palette heeft holografische accenten. De tekst op beide paletten is wit.

DSC_0752

Achterop de paletten staat een afbeelding met de kleuren van de oogschaduw erin. De paletten hebben de namen 010 bronze upon a dream en 010 i cry fire gekregen. Ook staat er wat meer informatie over het palette achterop en de ingrediëntenlijst.

DSC_0757

Beide paletten bevatten tien kleuren oogschaduw. Ik mis wel een spiegel in het palette maar door de vorm van de deksel is dit ook moeilijker te realiseren. Je ziet ook duidelijk dat het eerste palette warme tinten oogschaduw bevat en het tweede palette koelere tinten. In beide paletten zitten 15 g aan oogschaduw.

Superbla vol. 1 warm copper 010 bronze upon a dream

IMG_3448

IMG_8645

Swatchen.

1

Ooglook gemaakt met her palette.

Superbla vol. 2 frosted taupe 010 i cry fire

IMG_2292

IMG_5172

Swatchen.

2

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC_0766

Ik ben erg tevreden over beide oogschaduw paletten, de oogschaduw kleuren bevatten veel pigment en zijn makkelijk te blenden. Ook zijn de ooglooks erg mooi die je kunt maken met het de oogschaduw paletten. Ik den dat het palette met de warm copper tinten meer voor dagelijks gebruik is als de frosted taupe tinten omdat die best heftig is en je moet durven dragen, ik vind experimenteren met oogschaduw erg leuk dus heb er geen moeite mee. Maar kan beide oogschaduw paletten zeker aanraden omdat ze gewoon heel goed en mooi zijn.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s