Essence Crystal crush eyeliner

DSC_0646

Ik gebruik altijd eyeliner bij mijn ooglooks, ik vind mijn ooglook pas af met een lijntje eyeliner. Ik heb diverse eyeliners in mijn stash zowel liquid eyeliners als eyeliner pennen. Ik gebruik over het algemeen zwarte eyeliner omdat ik dit bij elke ooglook vind passen. De crystal crush eyeliner van Essence zou een zwarte eyeliner zijn met intense glinsterende deeltjes in verschillende kleuren. Ik testte deze eyeliner uit en vertel wat ik van deze eyeliner vind.

DSC_0622

De huls van de eyeliner is vrij langwerpig en is gemaakt van kunststof. De huls is transparant waardoor je de eyeliner kleur goed kunt zien, het handvat is zwart en is ook vrij lang waardoor het vasthouden wat makkelijker gaat. De tekst op de huls is zilverkleurig.

DSC_0625

Op de achterkant van de huls staat wat meer informatie over de eyeliner. De ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld.

IMG_9512

Ik heb de eyeliner in de kleur 01 fearless.

DSC_0631

In de huls zit 3 ml aan eyeliner. Als ik naar de huls kijk van de eyeliner lijkt de kleur eerder groen, ik heb niet het idee dat het een zwarte eyeliner is.

IMG_9996

De eyeliner heeft een hele dunne applicator waardoor je hele dunne en strakke lijnen kunt zetten, ik denk dat je ook zeker wel wings kunt maken met de applicator alleen zul je de wing dan meer moeten inkleuren omdat de applicator erg dun is.

IMG_0424

Swatchen.

eye

Eyeliner aangebracht op mijn ooglid.

DSC_0642

Ik vind het een bijzondere kleur die de eyeliner heeft, ik vind hem niet diep zwart en meer een combinatie van diep groen-zwart. De glinsterende deeltjes zijn heel minimaal maar wel zichtbaar. Ik zou de eyeliner wel eerder dragen bij feestelijke ooglooks. Ik vind het wel een leuke verandering in een eyeliner.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s