Catrice The spicy rust collection eyeshadow palette

DSC_0583

Ik heb al meerdere reviews geschreven over de collection eyeshadow paletten, sinds een tijd heeft Catrice deze paletten in het assortiment zitten en ik vind degene die ik tot nu toe testte erg fijn. Eigenlijk komt er bij bijna elke wissel van het assortiment wel een nieuw palette bij. Het spicy rust oogschaduw palette is een palette met gewaagde kleuren en kunnen zorgen voor een pittige ooglook, ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC_0544

Het palette is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel waardoor de oogschaduw kleuren mooi zichtbaar zijn, er is gekozen voor een gouden tekst op dit palette en ik vind dat erg mooi staan in combinatie met de kleuren in het palette.

DSC_0553

Het palette heeft nog een speciale naam gekregen namelijk, 010 what chai sayin? Achterop het palette staat een kleine tutorial waar je de oogschaduw kunt aanbrengen, ook de ingrediëntenlijst staat achterop het palette vermeld.

DSC_0561

In het palette zitten negen kleuren oogschaduw waarvan één light en één sculpt kleur. De oogschaduw kleuren zouden hoog gepigmenteerd zijn ook zijn de kleuren geïnspireerd op vurige, exotische kruiden. De effecten van de  oogschaduw kleuren in het palette zijn gevarieerd zo zitten er metallic, parelmoer en matte oogschaduw kleuren in. In totaal bevat het palette 10 g aan oogschaduw.

IMG_9311

IMG_5077

Swatchen.

ooglook

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC_0570

Ik vin ook dit palette weer een succes, de pigmentatie van het palette is mooi. Wel had ik de kleuren wat intenser verwacht maar je kunt de kleuren prima opbouwen waardoor ze heftiger worden. De kleuren passen erg mooi bij elkaar en hierdoor kun je mooie ooglooks maken, ik vind dit palette ook een keer totaal wat anders dan de andere paletten uit deze lijn omdat deze kleuren gewoon wat gewaagder zijn en lekker opvallen.

Catrice The spicy rust collection eyeshadow palette €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s