Essence This is me lipstick

DSC_0862

Laatst schreef ik een review over de This is me nagellak van Essence, daarbij vertelde ik al dat bij deze nagellak ook bijpassende lipsticks te verkrijgen zijn. Ik vond dit idee van Essence echt super, ik ben namelijk iemand die nagellak en lipstick graag matcht. Ik heb bij de nagellak dus ook bijpassende lipsticks, ik testte de This is me lipsticks en vertel wat ik van deze lipsticks vind.

IMG_0296

De hulzen van de lipsticks zijn gemaakt van kunststof, ze hebben een witte kleur die is gecombineerd met goud, ik vind de combinatie wel mooi maar ook wel een beetje cheap overkomen. Daarbij zijn alle hulzen van alle kleuren gelijk dus je kiest niet zo snel de juiste kleur uit mocht je meer kleuren in je stash hebben.

DSC_0832

Op de onderkant van de hulzen is een sticker aangebracht waar de kleuren en de namen op staan. Ik heb de lipsticks in de volgende kleuren:02 happy – 04 crazy – 08 strong – 10 naughty – 13 brave – 15 fabulous.

DSC_0844

In de hulzen zit 3,5 g aan lipstick. De lipsticks hebben een hele aangename geur, ze ruiken een beetje zoetig. Het logo van Essence wat op de lipstick staat vind ik er wel mooi uitzien. De lipsticks zijn in vele kleuren verkrijgbaar en hierdoor past bij iedere huidtint wel een kleur.

IMG_0984

 

IMG_6890.jpeg

Swatchen:02 happy – 04 crazy – 08 strong – 10 naughty – 13 brave – 15 fabulous.

LIPSTICK.jpg

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

DSC_0859

Ik vind de lipsticks erg mooi, ze hebben een goede pigmentatie en voelen heel fijn aan op mijn lippen. De lipsticks hebben een semi matte textuur en geven daarom ook bijna niet af. Ik vind de lipsticks wel wat lichter dan de nagellak maar desondanks passen de kleuren heel mooi bij elkaar, zo is er voor iedere persoon een kleur naar keuze verkrijgbaar en dat vind ik leuk gedaan.

 

Essence This is me lipstick €2,39 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s