Rimmel Super gel nagellak & top coat

DSC_0487

Ik ben persoonlijk groot fan van gel nagellak, het jammere is dat mijn nagels wel erg aangetast worden bij het gebruik van gel nagellak. Tegenwoordig heb je ook gel nagellak die zonder lamp kunnen drogen, ik heb er al wel een aantal van verschillende merken getest maar ik was nog niet heel erg overtuigd. Rimmel heeft ook gel nagellak die zonder lamp droogt en ik was dan wel erg benieuwd of deze nagellak beter zou blijven zitten omdat deze van een duurder merk is dan wat ik tot nu toe heb geprobeerd. Ik testte de super gel nagellak en top coat van Rimmel uit en vertel wat ik van deze nagellak vind.

IMG_4426

De flesjes waar de nagellak inzit hebben een normaal formaat en zijn gemaakt van glas. De potjes met de kleurtjes zijn transparant waardoor je duidelijk kunt zien welke kleur nagellak erin zit. Het potje van de top coat is gewoon zwart. De tekst op de potjes valt mooi op en ik vind het lettertype ook mooi, ook staat er duidelijk op de dop of het stap 1 of stap 2 is.

IMG_8102

Achterop de potjes staat een gebruiksaanwijzing van de nagellak en topcoat. Er word aangeraden om twee laagjes van de gekleurde nagellak aan te brengen en deze tenslotte af te lakken met de top coat. Er word niet gesproken over een base coat maar deze gebruik ik zelf altijd wel. De ingrediëntenlijst staat niet achterop de potjes vermeld.

kleuren

In totaal zijn er 26 kleuren van de nagellak verkrijgbaar, hier zitten 13 kleuren in van de Kate Moss lijn. Ik heb de kleuren 043 Venus – 021 New Romantic – 041 Darlin Dahlia – 023 Grape Sorbet. Zowel in de nagellak en top coat potjes zit 12 ml aan product.

IMG_3013

De nagellak heeft een basic applicator en is niet anders als bij andere nagellak, je kunt je nagels er prima mee lakken, wel moet je de nagellak goed laten drogen voor je de top coat aanbrengt.

IMG_5268

Ik vind de applicator van de base coat heel erg fijn, voor mijn gevoel is deze iets breder als de top coats die ik normaal draag. Ik kon mijn nagel in twee keer volledig raken met de applicator. De top coat moet je goed laten uitharden en dit duurt even lang als bij gewone nagellak.

nagellak.jpg

Nagelak kleuren aangebracht op mijn nagels.

IMG_2909

Top coat aangebracht over de nagellak.

DSC_0480

Ik ben zeer te spreken over de nagellak en top coat, er word geen indicatie gegeven over hoelang de nagellak mooi zou moeten blijven zitten maar ik houd mijn nagels zeker een dag of vier netjes zonder chips en dat vind ik zelf een heel goed record, bij de goedkopere gel nagellak had ik naar 1 dag vaak al chips, de top coat geeft de nagellak een mooie glans en ik vind het wel fijn om de nagellak en top coat in combinatie te gebruiken. Ik vind de kleuren die ik heb gekozen erg mooi en eigenlijk dekken de donkere kleuren prima met een transparante base coat, de licht roze kleur vind ik met een transparante top coat niet mooi dekkend en bij die kleur heb ik een colour booster gebruikt waardoor je mijn eigen nagels er niet doorheen ziet. Ik zou zeker meer kleuren van deze nagellak willen proberen.

Rimmer Super gel nagellak en basecoat €7,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s