Catrice Limited editie ♥ Peta lipstick’s

DSC_0539

Zodra een low budget merk nieuwe lipsticks aankondigt ben ik meestal razend benieuwd of het nou een limited editie is of een lipstick die in het vaste assortiment komt, het trekt mij. Toen Catrice de limited editie ♥ Peta aankondigde, was ik heel erg benieuwd naar deze lijn. Ik testte de lipstick’s uit deze limited editie uit en vertel wat ik van de lipstick’s vind.

DSC_0493

De hulzen van de lipstick’s zijn gemaakt van karton en hebben de kleur van de lipsticks gekregen. Op de huls staat het vegan logo wat Catrice tegenwoordig op veel van hun producten in het klein heeft gezet. Ik had het persoonlijk wel leuk gevonden als het logo van de limited editie op de huls had gestaan.

DSC_0498

De lipstick’s zijn verkrijgbaar in tien kleuren, namelijk zes matte kleuren en vier glanzende kleuren. Op de onderkant van de lipsticks staan de namen van de kleuren. De lipstick’s hebben de volgende namen gekregen: C01 spread empathy – C02 be mindful – C03 show ethics – C04 stay conscious – C05 save souls – C06 have compassion – C01 have mercy – C02 stand up – C03 be tender – C04 feel good.

lip

In de hulzen van de lipsticks zit 4 g aan lipstick. De eerste zes kleuren op de foto zijn mat en de andere vier kleuren glanzend. De matte lipstick’s hebben een andere vorm dan de glanzende lipstick’s, wat ze wel makkelijk te onderscheiden maakt.

srick

IMG_5637

Swatchen:C01 spread empathy – C02 be mindful – C03 show ethics – C04 stay conscious – C05 save souls – C06 have compassion – C01 have mercy – C02 stand up – C03 be tender – C04 feel good.

Matte lipstick’s

matt

Glanzende lipstick’s

glans

DSC_0525

Ik ben heel erg te spreken over de lipstick’s, ze voelen fijn aan op mijn lippen en zijn makkelijk aan te brengen. De matte varianten zijn mijn favoriet omdat deze wat feller zijn. De glanzende lipstick’s geven echt een prachtige glans maar ik vind de kleuren iets minder pigmentvol. Ik had het de verpakkingen misschien wat luxer gevonden als ze van kunststof gemaakt zouden zijn, maar desondanks zal ik de lipstick’s zeker nog vaker gaan dragen.

Catrice Limited editie ♥ Peta – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister tot en met mei 2020, voor deze limited editie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s