Essence This is me gel nail polish

DSC_0816 2

Elke week houd ik mijn eigen manicure momentje, ik vind het belangrijk dat mijn nagels er verzorgd uitzien en ook een mooi kleurtje hebben. Ik heb diverse kleuren nagellak in mijn stash en vind het altijd weer leuk om nieuwe kleuren uit te testen. Een tijdje geleden bracht Essence gel nagellak uit in de this is me lijn, bij deze nagellakjes zitten ook bijpassende lipsticks. Ik heb zes kleuren van deze nagellak getest en vertel wat ik van de nagellak vind,

IMG_2596

De nagellakjes zitten in glazen potjes en hebben een witte dop. De flesjes zijn transparant hierdoor kun je de kleur van de nagellak mooi bekijken. De tekst op de flesjes is goud kleurig.

IMG_8517

Op de achterkant van de flesjes staat wat meer informatie over de nagellak. Ook de namen zijn op de achterkant weergegeven, er zijn in totaal acht kleuren verkrijgbaar ik heb de volgende kleuren van de nagellak, 02 happy – 04 crazy – 08 strong – 10 naughty – 13 brave – 15 fabolous.

IMG_1997

In de flesjes zit 8 ml aan nagellak. De nagellak prachtige glans, hoge dekking en zou ook nog lang houdend zijn. De applicator die bij de nagellak zit is vrij basic en met de applicator kun je de nagellak prima aanbrengen.

nagellak

Nagellak kleuren aangebracht op mijn nagels.

DSC_0812

Ik vind de kleuren nagellak die ik heb getest mooi. Ik heb toch wel gekozen voor de donkere kleuren en één wat meer nude kleurtje. Ik vind de glans erg mooi die de nagellak geeft, ik vind de meeste kleuren een goede dekking hebben maar de lichtere kleuren hebben er toch wel wat meer moeite mee, ik draag overigens op de foto’s twee lagen nagellak. Lang houdend vind ik de nagellak niet, ik heb toch na 1,5 dag wel chips en lelijke plekjes, ik had dit persoonlijk wel een beetje verwacht omdat het toch low budget nagellakjes zijn en die meestal niet heel lang mooi blijven zitten, ik vind de lijn wel leuk bedacht zeker in combinatie met de bijpassende lipsticks.

Essence This is me gel nail polish €1,69 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s