This is it Colour protect keratin hair mask

DSC_0456

Ik gebruik al jaren een haar masker, mijn haar is erg lang en heeft goede verzorging nodig, vandaar dat ik toch elke week wel een haarmasker in mijn haar aanbreng. Ik heb al vele maskers gebruikt voor mijn haar, maar ik vind over het algemeen de haar maskers best wel duur, voorheen kocht ik haar maskers vaan bij low budget winkels zoals de op is op voordeelshop maar sinds die niet meer bestaat kocht ik mijn haarmaskers bij de drogist. Bij de Action kwam ik een haar masker tegen van de this is it lijn. Ik besloot dit masker mee te nemen omdat mijn eigen masker bijna op was en deze lekker low budget was en mijn interesse wekte. Ik heb het haar masker getest en vertel wat ik hiervan vind.

DSC_0431

Het haarmasker zit in een pot. De pot heeft grijze, roze en witte kleuren en valt wel mooi op. De pot staat ook best leuk in de badkamer vind ik zelf. Het haar masker was verkrijgbaar in diverse varianten en ik ben voor de colour protect gegaan omdat ik gekleurd haar heb.

DSC_0438

Achterop de pot staat wat meer informatie over het haarmasker, ook de ingrediëntenlijst staat achterop de pot.

DSC_0441

In de pot zit 300 ml aan haar masker. Je moet het haarmasker na het aanbrengen 1 tot 3 minuten laten inwerken en daarna uitspoelen. Het haarmasker ruikt ook nog eens super lekker dat vind ik echt een groot pluspunt.

IMG_4669

De pot is goed gevuld met het haar masker, wat ik soms zie bij goedkopere producten dat potten of flesjes maar voor de helft gevuld zijn en dat is in het geval bij dit haar masker gelukkig totaal niet het geval.

IMG_4448

Het haarmasker heeft een dikke structuur en is daarom ook heel fijn om aan te brengen op je haar.

haarmasker

voor het haar masker                                      na het haarmasker

IMG_2694

Ik ben erg tevreden over het haarmasker. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan nadat ik het haarmasker heb gebruikt, mijn haar krijgt echt even een booster als ik een haarmasker gebruik. Ik kan mijn haar ook makkelijk borstelen als ik het haar masker gebruikt heb en het ruikt ook nog eens super lekker. Action heeft een hele lijn met haar producten van This is it en dit haar masker was voor mij het eerste product wat ik uit die lijn getest heb en ik vind hem heel fijn. Ik hoop dat Action dit haar masker in het assortiment houd.

This is it Colour protect keratin hair mask €1,95 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s