Essence Melted chrome eyeshadow

DSC_0517

Over het algemeen ben ik dol op oogschaduw paletten, mono oogschaduw kleuren gebruik ik over het algemeen minder omdat ik graag met meer kleuren werk in een ooglook en het bij een mono oogschaduw niet altijd makkelijk is om passende kleuren bij een mono oogschaduw te vinden. Heel soms spreekt een mono oogschaduw kleur me heel erg aan en wil ik hem toch graag proberen, dit was het geval bij de melted chrome oogschaduw van Essence. Ik vond de kleur er mooi uitzien en was benieuwd hoe deze zou staan, ik testte de oogschaduw uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0496

Het doosje is gemaakt van kunststof en is vrij basic en passend bij het merk Essence. De deksel in transparant en hierdoor kun je de kleur van de oogschaduw al zien, de tekst op het doosje is zilverkleurig en ik vind de combinatie bij elkaar mooi staan.

IMG_7633

Ik heb de oogschaduw in de kleur 06 copper me. Op de achterkant staat wat meer informatie over de oogschaduw, de ingrediëntenlijst staat niet op het doosje vermeld.

DSC_0502

In het doosje zit 2,0 g aan oogschaduw. De oogschaduw belooft een liquid chrome effect, ook zou de oogschaduw een goede pigmentatie hebben. Er word aangeraden een oogschaduw basis aan te raden bij het gebruik van de oogschaduw.

IMG_8039

IMG_4330

Swatchen.

oog

Ooglook gemaakt met de oogschaduw.

IMG_1132

Ik ben tevreden over de oogschaduw, de oogschaduw is goed gepigmenteerd en ik vind het chrome effect er mooi uitzien. Je kunt de oogschaduw mooi opbouwen waardoor de kleur steeds intenser word. Ik heb geen oogschaduw basis gebruikt bij de ooglook en ook zonder oogschaduw basis is de kleur heel erg intens.

Essence Melted chrome eyeshadow €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s