Kruidvat Peel off nail tape

IMG_8967

Nagels lakken doe ik elke week en ik vind het dan ook belangrijk om mijn nagels er verzorgd uit te laten zien. Maar nagels netjes lakken is nogal een kunt, vooral met mijn linkerhand is dit erg lastig omdat ikzelf rechtshandig ben. Tegenwoordig zijn er allerlei technieken om je nagels toch netjes te lakken, zo heb je speciale kapjes die je om je vingers kunt schuiven en ook het wattenstaafje gedoopt in nagellak remover is een goede oplossing. Bij Kruidvat kwam ik peel off nail tape tegen, ik was erg benieuwd of dat dit zou werken dus besloot het te kopen. Ik heb de nail tape uit getest en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0016

De nail tape zit in een doosje en behoort tot de nail care lijn. Kruidvat heeft een uitgebreide nail care lijn en daar is de nail tape nu ook een onderdeel van, ik vind het zelf erg leuk dat Kruidvat hiermee is gekomen omdat ik nail tape eigenlijk alleen van duurdere merken kende.

DSC_0024.jpeg

Op de achterkant van het doosje staat wat meer informatie over de nail tape, het is eigenlijk heel simpel de nail tape beschermt je nagels tegen ongewenste vlekken van je nagellak en helpt bij perfect gelakte nagels. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop het doosje.

zijkant

Op de zijkanten van het doosje staat aan de ene kant een gebruiksaanwijzing geschreven, zo staat er een beschrijving voor een gewone manicure en ook voor nail art en een french manicure. Aan de andere kant van het doosje staan plaatjes afgebeeld hoe je de nail tape kunt gebruiken.

DSC_0033

De nail tape zit in een glazen flesje, en is heel erg basic. Het potje is transparant en je ziet het product er doorheen, de tekst op het potje is basic zwart.

DSC_0036

Achterop het potje staat een waarschuwing vermeld, er kunnen namelijk sporen van latex in de nail tape zitten.

IMG_1680

In het potje zit 10 ml aan nail tape. De nail tape heeft een vrij basic applicator en is niet heel breed of heel smal.

 

nail

nail tape aangebracht op mijn nagels.

IMG_9363

Tape van mijn nagels getrokken.

IMG_9671

Ik ben niet super overtuigd van de nail tape. Ik vind het idee super tof en leuk bedacht, maar de uitwerking valt mij een beetje tegen. Je moet meerdere laagjes van de tape aanbrengen om een basis op te bouwen, de tape voelt niet heel prettig aan op mijn vingers. Het eraf halen gaat ook niet super makkelijk en de tape scheurt snel af. Zelf met het gebruik van de tape vind ik mijn nagels nog niet super netjes. Ik vind het wattenstaafje met nagellakremover net zo makkelijk en eigenlijk nauwkeuriger werken.

Kruidvat Peel off nail tape €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s