Catrice The little black one volume mascara

DSC_0267

Ik test voor mijn blog en als beauty lief hebber veel mascara’s, de juiste mascara vinden vind ik toch wel lastig om de perfecte mascara te vinden. Over het algemeen ben ik tevreden over de mascara’s van Catrice, ik moet wel zeggen dat ik mijn persoonlijke voorkeuren heb en het borsteltje erg belangrijk vind bij mascara. The little black one volume mascara belooft dingen die ik graag in een mascara zie, eerder testte ik al de waterproof variant van deze mascara. Ik was over de waterproof variant tevreden maar ik moet zeggen dat er gewoon toch verschil zit in een gewone en waterproof variant. Ik testte de gewone versie uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC_0226

De huls is gemaakt van kunststof en is zwart, op de huls is een sticker geplaatst waar de tekst op staat en dat vind ik er wel mooi uitziet. Het handvat van de borstel is zilver kleurig en de hele kleurencombinatie bij elkaar vind ik er mooi uitzien.

DSC_0232

Op de achterkant van de huls is ook een sticker geplaatst waar ook de extra informatie over de mascara op staat. De ingrediëntenlijst staat niet op de huls. De mascara heeft de naam 010 like holly golightly.

DSC_0245

In de huls zit 11 ml aan mascara. De mascara belooft longlasting te zijn en volume te geven, ook zou de mascara een eye opening effect geven.

IMG_8130

De mascara heeft een ellipsvormig elastomeren borsteltje, het borsteltje is vrij flexibel en zou je wimpers heel goed uit elkaar te houden, ik ben persoonlijk niet een heel groot fan van dit soort borsteltjes.

oog

zonder mascara                                                                           met mascara

DSC_0259

Ik vind de mascara er wel mooi uitzien er komt zeker wel wat volume vanaf, wel moet ik zeggen dat ik niet het wow effect van de mascara ondervind. Het borsteltje is echt mijn ding niet, ik krijg allerlei vlekken boven mijn ogen en ook kan ik niet alle wimpertjes mooi raken. Ik heb zelf het idee dat de waterproof variant net wat meer volume geeft dan deze mascara. Als ik hem vergelijk met andere mascara’s van Catrice die ook volume beloven vind ik deze mascara wel minder, dit komt grotendeels toch door het borsteltje. Wel vind ik de mascara mooi diep zwart.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s