W7 Blazin neutrals on fire eye colour palette

DSC_0405

Alweer een aantal jaren geleden maakte ik kennis met het merk W7, het begon met de dupe oogschaduw paletten die toen der tijd nog verkocht werden bij de op is op voordeelshop. Ik was erg enthousiast over de paletten en wilde de collectie graag compleet hebben. Elke keer werd er weer een nieuw oogschaduw palette uitgebracht van W7 en ik werd er blij van. Een hele tijd geleden kocht ik het Blazin oogschaduw palette, er was toen een grote korting bij de op is op voordeelshop’s omdat ze helaas zouden stoppen. Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC_0370

Het palette is gemaakt van blik, dit is heel herkenbaar voor W7. Het palette is erg opvallend door de rode kleur. Dit palette is een dupe van het Urban Decay Naked Heat palette.

DSC_0373

Achterop het palette staan de oogschaduw kleuren afgebeeld, ik vind dit heel handig vooral als er geen tester in een winkel aanwezig is kan je in ieder geval de kleuren bekijken op de achterkant. De ingrediëntenlijst staat ook op de achterkant.

DSC_0379

In het palette zitten twaalf kleuren oogschaduw, ook zit er een dubbelzijdige applicator in het palette. Er zit geen spiegel in het palette, ik kende dit al van de andere W7 paletten want die hadden het ook niet, ik vind dit persoonlijk wel jammer. In het palette zit 15,6 g aan oogschaduw.

DSC_0383

IMG_0873

Swatchen.

oog

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC_0395

Ik ven super tevreden over het oogschaduw palette, de kleuren in het palette zijn erg mooi en goed gepigmenteerd. Ook zijn de kleuren mooi op elkaar afgestemd en makkelijk te blenden. Ik weet niet of de kleuren overeen komen met het Naked Heat palette van Urban Decay, maar de vorige dupes van W7 waren bijna gelijk aan de palette. De oogschaduw is overigens niet getest op dieren. Ik weet niet of W7 nog in fysieke winkels verkocht word maar online zijn ze sowieso verkrijgbaar,

W7 Blazin neutrals on fire eyeshadow colour palette €8,95 – Verkrijgbaar onder andere bij Boozyshop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s