Catrice Rock couture liquid liner

DSC_0302

Ik vind eyeliners een fijne toevoeging aan mijn ooglook, eyeliner maakt mijn ooglook helemaal af en voel me ook kaal zonder eyeliner. Ik heb in mijn stash diverse eyeliners, van pennen tot liquid highlighters er zit van alles in. Kleuren heb ik niet zoveel je vind vooral zwarte eyeliners en een paar gouden maar daar houd het ook bij op. In mijn review bakken kwam ik nog een witte eyeliner tegen uit de rock couture lijn van Catrice. Ik testte deze kleur uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0242

De huls is gemaakt van kunststof, de huls is transparant waardoor je de kleur van de eyeliner ziet. De tekst op de huls is zwart, ook de dop is zwart en heeft ribbels en dat past precies bij de dop van de rock couture mascara.

DSC_0263

Op de achterkant staat wat meer informatie over de eyeliner. De ingrediëntenlijst word niet vermeld. De eyeliner heeft de kleurnaam these white stripes gekregen.

DSC_0268 2

In de huls zit 2,2 ml aan eyeliner.  De eyeliner is natuurlijk vloeibaar en beloofd metallic effecten te hebben. Ik heb eerder de zwarte variant getest en die beviel goed, deze had overigens geen metallic effect.

IMG_5059

De applicator van de eyeliner is heel erg smal, hierdoor kan je wel heel precies werken. Ik ben de laatste tijd wel echt fan van stevige tips aan eyeliners, waardoor het wel weer even wennen is om met een heel dun kwastje te werken. Ik denk dat je ook wel dikkere lijnen kunt maken door meerdere lijnen op elkaar te zetten alleen moet je wel een hele vaste hand hiervoor hebben.

IMG_4285

Swatchen.

IMG_6673

Eyeliner aangebracht op mijn oog.

DSC_0295

In de huls lijkt de eyeliner wit maar ik vind als de eyeliner eenmaal aangebracht is dat er een gouden tintje in zit. Ik vind de metallic finish erg mooi die de eyeliner geeft. De kleur valt me een beetje tegen, deze kleur kun je niet makkelijk combineren met oogschaduw of je moet hele lichte oogschaduw gebruiken. Ik vind het leuk om ooglooks te maken met verschillende oogschaduw kleuren en dan past zwart wel het beste bij die ooglooks. Ik ben niet iemand die alleen een eyeliner zou dragen, daarom vind ik het toch lastiger om deze kleur te combineren met een ooglook.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s