Essence Blushed eyeshadow palette

DSC_0193

Oogschaduw palette vind ik erg leuk om te testen, het is altijd interessant om te zien of een oogschaduw pigment bevat en hoe een kleur zich uit. Er zijn zoveel oogschaduw paletten verkrijgbaar met diverse kleuren. Ik vind het vooral leuk om low budget oogschaduw paletten te testen, Essence heeft over het algemeen leuke paletten in het assortiment en ze worden ook steeds beter. Het blushed eyeshadow palette is een palette met wat natuurlijke oogschaduw kleuren die me wel aanspraken Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0166

Het palette is vrij basic, het is gemaakt van plastic en is wit, de deksel is transparant en de tekst op de deksel is zwart. Ik vind het wel handig dat de deksel transparant is omdat je nu de oogschaduw kleuren kunt zien.

DSC_0173

Achterop het palette staat wat meer informatie over de oogschaduw kleuren. Bij de ingrediënten staat een pijltje die je omlaag zou moeten trekken, ik heb dit persoonlijk nooit echt begrepen en ook nooit geprobeerd omdat bij oogschaduw mij de ingrediëntenlijst niet zo heel veel uitmaakt.

DSC_0180

In het palette zitten tien kleuren oogschaduw in rosy kleuren, er zitten zowel matte als metallic tinten oogschaduw in het palette. De textuur van de oogschaduw zou zacht en hoog gepigmenteerd zijn. In totaal zit er 7 g oogschaduw in het palette.

IMG_1140

IMG_6430

Swatchen.

oog

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC_0188

Ik ben tevreden over het palette, de kleuren hebben een goede pigmentatie en voelen fijn aan op mijn ogen, ook zijn de kleuren makkelijk in te blenden. Ik vind dat je vooral mooie zachte ooglooks kunt maken met dit palette. De kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd  en het is leuk dat er een afwisseling is met matte kleuren en metallic kleuren.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s