Mua Light lustre liquid highlight

DSC_0155 2

Ik vind highlighter een hele goede uitvinding die in de beautywereld is gekomen, een mooie highlighter die een lekkere glans geeft aan mijn gezicht maakt mij helemaal blij. Over het algemeen ben ik groot fan van poeder highlighters omdat ik vloeibare highlighters wat lastiger vind om aan te brengen. Toch blijf ik het proberen en ook vloeibare highlighters testen omdat ik toch benieuwd ben of ik dat ene pareltje ga vinden onder de vloeibare highlighters. Een tijdje terug kwam ik twee liquid highlighters tegen in de korting bakken bij Kruidvat van Mua. Ik testte de highlighters uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC_0128

De highlighters zitten in glazen flesjes. De flesjes die ik heb zien er niet al te mooi uit omdat er helaas wat stickers opgeplakt waren met korting en die krijg je er niet netjes af. De flesjes zijn wel strak afgewerkt, de tekst heeft een mooi lettertype en ik vind de zwarte kleur mooi bij de uitstraling van Mua passen. De namen van de kleuren staan ook voorop het flesje, ik heb de kleuren opulence en sublime.

DSC_0133

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de highlighter. De ingrediëntenlijst van de highlighters kun je terug vinden op de website van Mua. Tegenwoordig zijn de producten van Mua volledig vegan en ook zijn de producten niet op dieren getest, ik vind dit een hele mooie vooruitgang als make up merken dit niet doen.

IMG_5899

In de flesjes zit 30 ml aan highlighter. De highlighters bevatten hoge concentratie parels en een opbouw bare formule. De highlighter is aan te brengen door middel van een pipet waardoor je een juiste hoeveelheid highlighter kunt aanbrengen. Het zijn druppels highlighter die uit het pipetje komen dus je kunt eigenlijk zelf de juiste dosering kiezen.

IMG_6802

Swatchen:opulence en sublime

Opulence

2

zonder highlighter                                                             met highlighter

Sublime

1

zonder highlighter                                                             met highlighter

DSC_0149

Ik ben erg verbaasd over de pigmentatie van de highlighters want die springt er echt uit. Mijn favoriet is opulence omdat deze een koele tint heeft. Ik heb de highlighters over mijn foundation heen aangebracht en daarna mijn poeder aangebracht omdat ik het anders heel erg vochtig vond aanvoelen op mijn huid. Je hebt heel erg weinig van de highlighters nodig en dat is het handig dat de highlighters een pipet hebben om de juiste dosering te bepalen. Ik ben erg tevreden over het resultaat wat beide highlighters geven.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s