Ecotools Start the day beautyfully kit

DSC_0213

Sinds kort heb ik kennis gemaakt met het merk Ecotools, de eerste set die ik testte beviel mij zo goed dat ik mijn stash van deze kwasten graag wil uitbreiden. Ik vind goeie kwasten voor mijn make up erg belangrijk omdat ik het ook terug zie in het resultaat. De volgende set op mijn lijst was de start the day beautyfully kit, een paar weken terug hadden ze bij Etos een korting op de kwasten en heb ik deze set besteld. Ik vertel je wat ik van deze set vind.

DSC_0138

De set is verpakt in een bak. Wat me opvalt is dat er weinig plastic gebruikt is bij de verpakking wat natuurlijk een pluspunt is. Over de verpakking zit een papieren band waar de tekst op staat.

DSC_0150

Achterop de doos staat wat meer informatie over de kwasten, zo staat erop met welke kwasten je je set kunt uitbreiden en ook dat je de dozen kunt gebruiken om te stapelen waardoor je je kwasten kunt opbergen. Ook zitten er tutorial kaarten bij de set.

DSC_0197

Ik vind het leuk dat er aandacht is besteed in de opbergmogelijkheden voor je kwasten, ik zou de dozen voor nu niet gebruiken om mijn kwasten in op te bergen omdat ik mijn eigen systeem heb maar wie weet kan ik ze in de toekomst nog eens gebruiken.

DSC_0155

In deze set zitten vijf kwasten namelijk een angled foundation brush, defined crease brush, full blush brush, blurring brush en een angled liner.

DSC_0196

De kwasten hebben een bamboe handvat, dit is ook echt wat Ecotools wil uitstralen omdat ze cruelty free en vegan zijn, ook maken ze gebruik van gerecyclede materialen. Het haar van de kwasten is gemaakt van syntethische vezels die duurzaam zijn, makkelijk zijn schoon te maken en ook nog eens fijn je make up aanbrengen.

Angled foundation

DSC_0170

Met de angled foundation brush kun je je basis make up aanbrengen.

Blurring

DSC_0176

Met de blurring brush kun vlekjes en onzuiverheden op je gezicht wegwerken.

Definied crease

DSC_0182

Met de defined crease kun je intense ooglooks maken.

Angled liner

IMG_1698 2

Met de angled liner kun je een randje maken langs je wimper lijn of je wenkbrauwen een beetje aanzetten.

Full blush brush

DSC_0179

Met de full blush brush kun je een blush aanbrengen op je wangen.

DSC_0212

Ik ben erg blij met deze kwasten set, de kwasten zijn erg fijn in gebruik en brengen mijn make up prima aan. Ook blijven de kwasten ook erg mooi na het wassen dus dat is een pluspunt. Naast Real Techniques is Ecotools echt een merk waar ik mijn kwasten stash mee wil vullen, de prijs is ook eigenlijk niet heel erg hoog voor een complete set vind ik persoonlijk, en je krijgt er erg goede kwasten voor.

Ecotools Start The Day Beautifully Kit €16,99 – Onder andere verkrijgbaar bij Etos.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s