Catrice Dewy-ful lips conditioning lip butter

DSC_0121

Op het moment heb ik last van best wel droge lippen, ik smeer ze dan ook veel in met lippenbalsem als ik zelf geen lipstick of lipgloss draag. Toch vind ik het overdag erg leuk om een kleurtje op mijn lippen te hebben. Lip butter kan een goeie oplossing zijn in een tijd van droge lippen, omdat lip butter je lippen verzorgt en sommige varianten je lippen ook een kleur geven. Eerder testte ik al een kleur van de dewy-ful lips lip butter van Catrice, deze beviel mij zo goed dat ik nog twee andere kleuren heb uitgetest.

DSC_0069

De hulzen van de lip butter zijn een soort tubes, deze tubes zijn gemaakt van een soort plastic. De tekst op de huls is vrij groot en valt op door de witte kleur, de overige tekst is zwart.

DSC_0073

Ik heb de lip butters in de kleuren 020 let’s DEW this! en 040 DEW you care? Op de achterkant van de huls staat wat meer informatie over de lip butter. De ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld, wel zijn de lip butters vegan.

DSC_0089

 

De lip butters beloven dus dewy lippen, wat eigenlijk betekend dat je een mooie glans krijgt. De lip butter bevat sheaboter waardoor je lippen heel erg lekker zacht worden, ook de structuur van de lip butter is erg soepel. De lip butter plakt niet wat een groot pluspunt is, wel is het verwijderen van de lip butter wat lastiger.

IMG_3621

De applicator van de lip butter is niet bijzonder en eigenlijk heel basic, wel kun je de lip butter makkelijk aanbrengen met de applicator. Wel heb ik het idee dat ik de applicator vaker in de huls moet dopen om mijn lippen volledig te bedekken met lip butter.

IMG_8011

Swatchen:020 let’s DEW this! en 040 DEW you care?

lipbutter

020 let’s DEW this! aangebracht                                    040 DEW you care? aangebracht

DSC_0113

Ik blijf bij mijn mening dat de lip butters fijne producten zijn, mijn lippen worden echt lekker zacht van de lip butters en ze worden verzorgd. De kleuren vind ik leuk maar voor het mooie iets te licht ik houd toch wel van wat donkere kleuren. Ik heb het idee dat de kleur 040 DEW you care? een subtiel glittertje bevat. Ik vind die kleur op de foto beter te zien dan in het echt dus dat is een beetje jammer, maar de lip butters zijn een goeie oplossing in de tijden dat ik droge lippen heb.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s