Bourjois Rouge velvet the lipstick

DSC_0288

Lipsticks en ik zijn de perfecte combinatie, ik kan heel erg blij worden van een nieuwe lipstick. Ik heb diverse kleuren lipstick in mijn stash zitten en ik gebruik ze met liefde. Over het algemeen test ik voornamelijk low budget lipsticks maar heel soms zit er een wat duurder exemplaar tussen, dit keer testte ik lipsticks van Bourjois waar ik heel benieuwd naar was. Ik vertel je wat ik van deze lipsticks vind.

DSC_0227

De lipsticks zitten in een kunststof verpakking. De verpakkingen hebben de kleur van de lipstick gekregen en ik vind dat altijd wel een pluspunt want op deze manier kan je de lipstick makkelijk uit je stash halen.

DSC_0264

Op de zijkant van de lipsticks staat een heel klein beetje informatie over de lipsticks. De ingrediëntenlijst is terug te vinden op de website van Bourjois.

DSC_0235

Onderop de lipsticks staat een nummer van de kleur. De volledige naam vind je op de zijkant van de lipsticks. Ik heb de lipsticks in de kleuren 04 hip hip pink, 07 joli carmin’ ois en 13 nohalicious.

DSC_0237

In de hulzen zit 2,4 g aan lipstick. De lipsticks zijn een beetje schuin afgesneden en heeft hierdoor een druppelvorm waardoor het aanbrengen van de lipstick heel makkelijk gaat. De lipsticks bevatten hydraterende wassen, lichte oliën en rijke pigmenten waardoor de lipsticks rijke kleuren bieden. De lipstick belooft de lippen niet uit te drogen maar zacht te houden en ook 24 uur te blijven zitten.

DSC_0247

IMG_4399

Swatchen: 04 hip hip pink – 07 joli carmin’ ois – 13 nohalicious.

lippen.jpg

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

DSC_0278

Ik ben super tevreden over de lipsticks, het aanbrengen gaat echt heel erg makkelijk door de druppelvorm en ik merk een goed verschil hierdoor. De lipsticks voelen heerlijk zacht aan op mijn lippen en drogen mijn lippen absoluut niet uit. Normaal heb ik de ervaring dat lipsticks die een matte finish hebben mijn lippen heel droog maken maar deze lipsticks doen dan echt niet. Ook blijven de lipsticks mooi zitten, als je veel eet of drinkt vervaagt de kleur wel dus dan moet je hem wel bijwerken. Ik vind de kleuren ook super mooi die ik heb en ben super blij met deze lipsticks.

Bourjois Rouge velvet the lipstick – Verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s