Essence Crystal power eyeshadow palette

DSC_0044

Ik heb echt een zwak voor oogschaduw paletten, vooral als ze er al super leuk uitzien en de kleuren me aanspreken ben ik snel verkocht. Het crystal power oogschaduw palette van Essence werd een tijdje geleden uitgebracht en dit palette sprak mij direct aan, ook vanwege het uiterlijk maar ik was erg benieuwd naar de pigmentatie van de oogschaduwen. Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0978

Het doosje van het palette is gemaakt van stevig karton. Het palette is erg kleurrijk vormgegeven, en ik vind de uitstraling vrolijk en leuk. Ik vind dat Essence weer een voortgang heeft geboekt in het uiterlijk van dit palette.

DSC_0984

Achterop het palette staat wat meer informatie over de oogschaduw die in het palette zit, uiteraard ontbreekt de ingrediëntenlijst ook niet achterop het palette. Ik vind het leuk dat het patroon aan de voorkant van het palette ook doorloopt naar de achterkant.

DSC_0002

In de deksel van het palette zit een spiegel wat een fijne toevoeging is. In het palette zitten negen kleuren oogschaduw en in totaal zit er 13,5 g aan oogschaduw in het palette. Onder de oogschaduw kleuren staan de namen vermeld en dat vind ik ook een leuk extraatje.

DSC_0012

IMG_3558

Swatchen:never give up – sparkle all day – good vibes only – reach for the stars – make it happen – love yourself – chase your dream – i’ve got the power – believe in miracles

oooo.jpg

Ooglooks gemaakt met het palette.

DSC_0047

Ik ben erg tevreden over het oogschaduw palette. De kleuren die in het palette zitten hebben een goede pigmentatie en blenden makkelijk in. Wel zijn de oogschaduws heel poedereg dus aftikken is wel een vereiste omdat je anders veel fall out kunt krijgen. Wel vind ik de kleuren heel mooi die in het palette zitten. Ik ga zeker nog veel mooie ooglooks met dit palette maken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s