Catrice Bouncy bronzer Caribbean vibes

DSC_0923

Ik vind bronzer een mooi product, ik vind dat het mijn gezicht net een beetje extra vorm geeft. Bronzer producten zijn er in diverse varianten en kleuren zodat er voor iedereen wel een product is wat passend is. De bouncy bronzer caribbean vibes van Catrice sprak mij aan en leek mij veel belovend, ik testte de bouncy bronzer caribbean vibes uit en vertel wat ik van dit product vind.

DSC_0883

De bronzer zit in een potje wat is gemaakt van kunststof. De deksel bevat een sticker waar de naam van het product opstaat. De verpakking is verder vrij basic en prima passend bij het product.

DSC_0890

Onderop het potje staat de naam van de kleur van de bronzer, ik heb de kleur 020 cuba vibes. Verdere informatie zoals een ingrediëntenlijst is niet terug te vinden op het potje.

DSC_0894

In het potje zit 7 g aan bronzer. De bronzer heeft een gel structuur. Ik vind andere structuren als poeder nog even wennen om mee te werken maar ik vind het toch leuk om dit soort producten te blijven testen.

DSC_0905

IMG_4650

Swatchen.

brozner

zonder bronzer                                                                     met bronzer

DSC_0908

Ik vind de bronzer erg mooi. Het aanbrengen is even wennen met de gel structuur maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik heb de bronzer vrij breed en grof aangebracht omdat ik er wel een paar keer overheen moest gaan om resultaat te krijgen. Ik heb de bronzer aangebracht direct over mijn foundation en daarna heb ik hem afgepoederd en dan resultaat zag er heel mooi uit. Ik denk wel dat ik dit product meer zou gebruiken in de zomer als in de winter omdat in de zomer een glans wel mooi is vind ik persoonlijk.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s