Essence You better work! fixing spray

DSC_0711

In mijn stash zitten diverse fixing spray’s. Ik heb al diverse merken getest en in mijn stash zijn dan ook diverse merken te vinden, over het algemeen stel ik persoonlijk niet hele hoge eisen aan een fixing spray, zolang deze mijn make up goed op zijn plek houd ben ik al snel tevreden. De you better work! fixing spray zou zich onderscheiden van de meeste fixing spray’s omdat deze zeer geschikt zou zijn voor het sporten. Ik testte de fixing spray uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0674

De fixing spray zit in een flesje wat is gemaakt van stevig plastic, dit maakt het flesje wel heel geschikt om mee te nemen. Het flesje is wit en de sticker die op het flesje zit heeft witte, zwarte, oranje en blauwe kleuren. Ik vind het al met al wel een opvallend flesje door de kleuren.

DSC_0683

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de fixing spray, ook de ingrediëntenlijst staat achterop. De lettertjes zijn wel vrij klein dus je moet heel goed je best doen om het te kunnen lezen.

DSC_0691

De fixing spray zou een speciale formule hebben om zweet resistant te zijn. Ook zou de fixing spray je gezicht matteren. Kortom deze fixing spray zou perfect zijn voor sportieve activiteiten.

DSC_0694

De fixing spray heeft een normale verstuiver, waar een normale hoeveelheid fixing spray uit komt.

fixing

zonder fixing spray                                                   met fixing spray

DSC_0701

Ik vind de fixing spray fijn, ik merk dat mijn make up goed blijft zitten met de fixing spray. Of hij goed werkt met sporten weet ik niet omdat ik zelf nooit sport en hem daarbij dus ook niet kan testen. Ik kan ook niet zeggen of de spray je gezicht echt mat maakt omdat ik zelf geen glimmende huid heb. Toch vind ik de fixing spray verfrissend en fijn in gebruik.

Essence You better work! fixing spray €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s