I ♥ Revolution Violet chocolate eyeshadow palette

DSC_0601

Ik heb al diverse reviews geschreven over chocolade paletten van I ♥ revolution. Ik ben erg groot fan van deze paletten en wil mijn collectie dan ook graag uitbreiden. Het violet eyeshadow palette is er één die lang op mijn wishlist stond en moeilijk te krijgen was, omdat deze continue uitverkocht was. Inmiddels heb ik het oogschaduw palette in mijn bezit en getest, ik vertel wat ik van dit palette vind.

DSC_0542

Het palette zit in een paars doosje, de tekst is roze en wit. Het doosje is verder simpel maar beschermt het palette wel.

DSC_0556

Achterop het palette staat de ingrediëntenlijst van de oogschaduw. Ook staat er een afbeelding van de oogschaduw kleuren achterop het doosje, ik vind dit wel handig want zo kun je eigenlijk in de winkel al kijken of deze kleuren bij jou passen.

DSC_0561

Het palette ziet er precies hetzelfde uit als de andere chocolade paletten van deze collectie, alleen de kleuren combinaties zijn anders van de paletten. Ik vind de paarse kleur wel lekker opvallend en zal dit palette dan ook makkelijk terug vinden in mijn stash.

DSC_0567

Achterop het palette zelf zit een sticker met de naam van het palette, ook staat er iets meer informatie over de oogschaduw kleuren op. Ik vind het wel fijn dat er voor is gekozen nog een sticker op te plakken omdat veel van de paletten dezelfde kleur achterkant hebben.

DSC_0573

In het palette zitten achttien kleuren oogschaduw, de kleuren zijn wisselend van mat en shimmer kleuren. De namen van de kleuren staan onder de kleuren gedrukt, dit vind ik wel erg handig. Voorheen stonden de kleuren op de bescherm plasticje wat over de oogschaduw kleuren heen lag. In totaal bevat het palette 20,2 g aan oogschaduw.

IMG_9032

IMG_7797.jpeg

Swatchen:prevail – past time – levity – conjure – idolize – amethyst – vitalize – wine – revive – cultivate – violaceous – praise – desired – vaudeville – curfew – mulberry – forsaken – expedite

3

Ooglooks gemaakt met het oogschaduw palette.

DSC_0587

Ik ben echt heel tevreden over het oogschaduw palette, de oogschaduw kleuren zijn goed gepigmenteerd. Ik vind de kleuren ook mooi op elkaar afgestemd en dus mooi bij elkaar passend. Je kunt diverse ooglooks maken met het palette. Ook ruikt het palette heerlijk naar chocolade. Ik ben erg blij met het palette en ga er nog vele mooie ooglooks mee maken.

I ♥ Revolution Violet chocolate eyeshadow palette €9,99 – Verkrijgbaar o.a. in de Kruidvat webshop en diverse andere webshops.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s