Catrice Eyeconista lash millionizer volume mascara waterproof

DSC_0537

Ik vind een aantal factoren belangrijk als het aankomt op mascara, meestal vind je niet alle factoren die jij belangrijk vind in één mascara. Ik heb al diverse mascara’s getest en daar zitten zeker een aantal favorieten bij. Over het algemeen ben ik erg dol op de mascara’s van Catrice dus toen er een waterproof van de Eyeconista mascara werd uitgebracht was ik erg benieuwd hoe deze mascara het zou doen. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0501

De huls van de mascara is blauw dat vind ik wel weer aansluiten bij een waterproof variant. De vorm van de huls is precies hetzelfde als de normale variant van deze mascara.

DSC_0511

De ,mascara heeft de naam 010 eye want it all gekregen. Achterop de huls van de mascara staat wat meer informatie over de mascara.

DSC_0515

De mascara belooft volumineuze, lange, gekrulde en diepzwarte wimpers. Door de romige structuur zou de mascara een perfecte definitie zonder klontjes hebben. Ook zou de mascara vierentwintig uur blijven zitten en uiteraard is deze waterproof.

IMG_6323

De mascara heeft een lash millionizer borsteltje, het borsteltje is gemaakt van siliconen. Het borsteltje is wat gebogen en hierdoor zou je al je wimper haartjes makkelijk mee kunnen pakken. Ik ben zelf niet een heel groot fan van dit soort borsteltjes.

mascara

zonder mascara                                                                                      met mascara

DSC_0531

Ik ben over de waterproof variant minder tevreden dan over de normale versie, ik vind dat mijn wimpers wel mooi zwart zijn maar ik vind niet dat je de volume terug ziet die de mascara belooft. Ook kom ik niet heel makkelijk met het borsteltje bij mijn alle wimpers en zijn ze niet tot de top gekleurd. Ook vind ik de mascara er toch wat klonterig uitzien op mijn wimpers. Ik vond de gewone variant erg fijn maar ik zou de waterproof variant toch niet aanraden.

Catrice Eyeconista lash millionizer volume mascara waterproof €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s