Essence The dip eyeliner waterproof

DSC_0495

Eyeliner mag niet ontbreken bij mijn ooglook, ik vind dat mijn ooglook niet helemaal af is als ik geen eyeliner gebruik. Ik heb diverse eyeliners in mijn stash, dit varieert van eyeliner pennen tot eyeliners in potjes en ook vloeibare eyeliners. Ik vind het erg leuk om nieuwe eyeliners uit te testen en toen ik the dip eyeliner in waterproof variant tegenkwam van Essence was ik erg benieuwd naar deze eyeliner. Ik testte de eyeliner uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0452

De eyeliner zit in een simpele zwarte verpakking met zilveren letters. Ik vind de uitstraling van de verpakking wel bij Essence passen omdat ze hun eyeliner verpakkingen meestal simpel houden.

DSC_0460

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de eyeliner, de ingrediëntenlijst staat niet op de verpakking vermeld maar die is wel terug te vinden op de website.

DSC_0466

In de verpakking zit 2,5 ml aan eyeliner. De eyeliner heeft een langwerpige dop waardoor je de eyeliner wel makkelijk kunt vasthouden, ik vind dit persoonlijk een pluspunt want goede grip op je eyeliner vind ik erg belangrijk.

IMG_1203

De eyeliner heeft een hele stevige tip, het uiteinde van de tip beweegt licht mee. Doordat de punt extra stevig is kun je er strak mee werken, zo kun je dikke lijnen en dunne lijnen zetten maar ook wings maken is met deze tip een stuk makkelijker.

IMG_5767.jpeg

Swatchen.

eyeliner.jpg

eyeliner aangebracht op mijn ooglid

DSC_0487

Ik ben zeer tevreden over de eyeliner. De eyeliner is diepzwart en brengt door de fijne tip heel erg makkelijk aan. De eyeliner blijft ook erg lang zitten en dat vind ik erg fijn, ook vlekt de eyeliner niet en droogt de eyeliner best snel op. Ik zou de eyeliner zeker aanraden omdat deze erg makkelijk in gebruik is.

Essence The dip eyeliner waterproof €2,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s