Catrice Blush box glowing + multicolour

DSC_0252

Blush geeft mijn witte gezicht toch vaak de mooie kleur die ik graag een beetje wil hebben, aangezien ik dus erg licht ben helpt een beetje make up mijn gezicht er net wat beter door uit te laten zien. Ik heb diverse blushes in mijn stash en ik vind het altijd wel leuk om nieuwe varianten uit te proberen, toen Catrice de blush box glowing + multicolour uitbracht was ik dan ook wel benieuwd naar deze blush en wat die voor mijn gezicht zou doen. Ik testte de blush uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC_0209

Het doosje van de blush heeft een mooi formaat, er is namelijk voor hetzelfde formaat gekozen als de water + sweat proof blush box van Catrice. Ik vind de kleur die is gebruikt erg mooi, het doosje is gemaakt van kunststof en heeft een kijk venstertje waardoor je de kleur van de blush kan zien.

DSC_0216

De blush die ik heb gekozen heeft de naam 020 it’s wine o’ clock. Achterop het doosje staat de ingrediëntenlijst van de blush.

DSC_0219

In het doosje zit 6,5 g aan blush. Het is een multicolour blush dus zoals je al kunt zien bevat de blush meerdere kleurtjes, ook is er een leuk patroon aangebracht in de blush. Ook belooft de blush een subtiele glinstering te hebben.

IMG_4942

IMG_2109

Swatchen.

blush

zonder blush                                                              met blush

DSC_0243

Ik vind de blush erg mooi, hij geeft mijn gezicht een mooie natuurlijke kleur. De pigmentatie is erg goed en ik hoefde maar weinig blush aan te brengen om kleur te krijgen. Op mijn gezicht zie ik de glow niet terug maar tijdens het swatchen wel. Opcih vind ik het niet heel erg dat de glow op mijn gezicht niet terug komt want anders zou mijn highlighter niet opvallen misschien.

Catrice Blush box glowing + multicolour €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s