Figenzi Xoxo eau de parfum

DSC_0303

Ik ben dol op geurtjes, ik heb dan ook meerdere geurtjes in mijn stash die ik graag afwissel. Ik vind het altijd leuk om een nieuw geurtje aan te schaffen en of dat nu om ene wat duurder geurtje gaat of om een low budget geurtje maakt me niet zoveel uit. Een tijdje geleden zag ik een geurtje bij de Action, waarvan de verpakking mij heel erg aantrok, want ja ik val soms ook voor een verpakking. Ik besloot het geurtje te kopen en vertel je wat ik van de geurtje vind.

DSC_0257

Het flesje heeft een hartjes vorm. Ik vond deze vorm gewoon erg leuk eruit zien omdat ik dat zelf nog niet zo vaak gezien heb. Het flesje is gemaakt van glas en de dop is gemaakt van kunststof. De parfum was verkrijgbaar in twee varianten namelijk roze en goud.

IMG_4728

Op de achterkant van het flesje staat de ingrediëntenlijst, de tekst is vrij klein en ik vind het wat moeilijk leesbaar en dat komt natuurlijk ook omdat de parfum in het flesje heen en weer beweegt. De tekst is zwart.

 

IMG_2745

Aan het flesje hangt een papiertje in de vorm van een hartje, hierin kun je een boodschapje schrijven als je de parfum cadeau zou doen.

DSC_0276

Als je het dopje van het flesje haalt zie je heel duidelijk hoe leuk het hartvormpje is opgebouwd, ik vind het echt heel erg leuk gedaan. In het flesje zit 30 ml aan parfum.

DSC_0287

De parfum heeft een normale spray dop, er komt een normale hoeveelheid parfum uit, ik vind het wel fijn dat er precies genoeg uit komt want je kunt altijd wat bij sprayen als je het te weinig vind.

DSC_0291

Ik ben zeer te spreken over dit geurtje. Naast dat ik de verpakking erg leuk vind, ruikt de parfum ook nog eens super lekker, het geurtje is vrij zoet maar tegelijkertijd vind ik de geur ook warm overkomen. Ik vind ook dat de geur echt lang blijft hangen, ik moet wel zeggen dat ik hem heb getest toen ik thuis was en niet de deur ben uit geweest dus weet niet of hij ook blijft hangen in de buitenlucht. Omdat het een heel goedkoop geurtje is, is het ook niet zo erg om hem wat vaker bij te sprayen als de geur vervaagd en je hem nog graag zou willen ruiken.

Figenzi Xoxo eau de parfum €1,49 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s