Catrice Glam & doll volume mascara waterproof

DSC_1157

De glam & doll mascara’s van Catrice zijn vrij populair, ze zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Ik heb al diverse glam & doll mascara’s getest en heb zeker een paar favorieten. Over het algemeen gebruik ik eigenlijk weinig waterproof mascara’s maar heb er zeker een aantal in mijn stash. Ik testte de volume mascara uit de glam & doll lijn in de waterproof variant en vertel wat ik ervan vind.

IMG_7363

De mascara heeft precies dezelfde huls als de andere varianten van de glam & doll mascara’s. Deze variant heeft een donker blauwe kleur gekregen en dat onderscheid de waterproof variant dan wel van de false lashes waterproof mascara uit deze zijn want deze is licht blauw.

IMG_2350

Achterop de mascara staat alleen waterproof doll eyes mascara en dan in drie talen. De ingrediënten lijst van de mascara is terug te vinden op de website want die word nooit vermeld op de mascara hulzen.

DSC_1124

De mascara zou zorgen voor een poppenogen effect met extra volume, lengte en dikte. Als ik dit lees krijg ik een beetje een Bratz idee. Bratz poppen hadden namelijk hele grote en opvallende wimpers. In de huls zit 10 ml aan mascara.

IMG_4048

De mascara heeft een elastomeer borsteltje deze borsteltjes scheiden je wimpers veel beter dan normale borsteltjes, ook zijn deze borsteltjes wat flexibeler waardoor mascara aanbrengen wat makkelijker gaat. Het borsteltje is gemaakt van plastic en heeft korte haartjes, ik vind dit soort borsteltjes niet heel erg geweldig.

mascara

zonder mascara                                                                           met mascara

DSC_1163

En dan ben ik toch wat teleurgesteld in de mascara. Het poppenogen effect geeft de mascara mij zeker niet, ook de volume en lengte is ver te zoeken en mijn wimpers worden ook niet dikker van de mascara. Ondanks dat ik meerdere laagjes heb aangebracht vind ik het effect erg ver te zoeken, mijn wimpers zijn zwart en de wimpers zijn mooi van elkaar gescheiden maar dat is het dan ook. Ook vond ik dat de mascara erg makkelijk verwijderd kon worden voor een waterproof mascara, heel fijn voor mij maar een echt goede waterproof mascara verwijder je niet heel makkelijk.

Catrice Glam & doll volume mascara waterproof €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s